Oesterlovers! Er worden binnenkort 10.000 gratis oesters uitgedeeld in het Vondelpark dus tast toe

Oelala! De zilte smaak van verse oesters doet je denken aan een heerlijke vakantie aan zee. Je ziet jezelf al helemaal zitten in een strandjurkje in een chique lunchtent op Ibiza. Of op een kleedje in het Vondelpark. Jaaaaa.

Dol op oesters? Dan wil je dit feestje in het Vondelpark echt niet missen. Op donderdag 17 mei worden daar namelijk 10.000 gratis oesters uitgedeeld, aan iedereen die naar het event komt. En jij kunt erbij zijn.

Restaurant Pesca

Als het ook maar even kan, bestel jij oesters in een restaurant. Klinkt dat als iets wat jij zou doen? Dan is restaurant Pesca in Amsterdam (of beter gezegd ‘vistheater’) echt een foodheaven voor jou. En heb jij even geluk, omdat Pesca twee jaar bestaat viert het restaurant dat met iedereen.

Nog nooit bij Pesca geweest? Dan ga je toch even een hapje proeven in de Vondeltuin op hun feestje. Wedden dat je daarna meteen een tafeltje reserveert voor jou en je lover?

Ins en outs van het feestje

Het feestje wordt op donderdag 17 mei gevierd in het Openluchttheater midden in de Vondeltuin en iedereen is uitgenodigd. Er zullen verschillende artiesten en cabaretiers optreden terwijl jij staat te genieten van een wijntje en een oester. Heerlijk.

Reageer op artikel:
Oesterlovers! Er worden binnenkort 10.000 gratis oesters uitgedeeld in het Vondelpark dus tast toe
Sluiten