Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 10 november 2017

Bij dit restaurant kun je je hengelkunsten in de strijd gooien want daar vang je je eigen vis

Normaal gesproken ga je naar een restaurant, kies je een lekker gerecht en laat je het voor je maken. Maar in dit restaurant pakken ze het een klein tikkeltje anders aan. Daar zit je met een vishengeltje naast je bord te wachten tot je beet hebt. Het eten wat je daar eet, vang je namelijk helemaal zelf.

Als je nog nooit in je leven gevist hebt, ga dan maar vast oefenen. Als je van een visje houdt, tenminste. Want in dit restaurant eet je wat je vangt.

Zelf vis vangen in dit restaurant

Je hengel gooi je niet in een aquarium. Of je niet in het soort aquarium dat je gewend bent. Maar waar dan wel? Nou het eettentje heeft een groot schip en heel veel water. En in dat schip daar zijn tafeltjes en in het water daar zwemmen vissen. En als je een lekker beestje te pakken hebt, dan gaan de koks het voor je bereiden. Dat dan weer wel.

Tez.park heeft al verschillende foto’s voor je op een rijtje gezet. Klik vooral ook even op het pijltje naar rechts:

De toko heet Zauo heeft inmiddels dertien vestigingen door heel Japan. Helaas niet in Nederland, maar wie weet wat de toekomst ons gaat brengen. Hopelijk in ieder geval genoeg vis.

Dit fantastische restaurant is wél in Nederland te vinden: Love it! Er komt een restaurant naar Amsterdam waar álles roze is

Reageer op artikel:
Bij dit restaurant kun je je hengelkunsten in de strijd gooien want daar vang je je eigen vis
Sluiten