Emma Plasmans
Emma Plasmans Beauty en Style 15 okt 2020

Op zoek naar een wondermiddel voor je huid? Dít retinol serum gaat viral op TikTok en iedereen zweert erbij

Tik-Tokliefhebbers én beautylovers opgelet: er gaat een gigantisch fijn retinol serum viral op TiKTok en iedereen zweert erbij. En het leuke is: het is nog goedkoop ook. Zo zweert een bekende TikTok-gebruiker dat dit serum écht wonderen zou hebben gedaan voor haar huid. Dit sprak ons natuurlijk meteen aan hebben het een en ander voor je uitgezocht.

En geloof ons: de resultaten zijn verbluffend.

Het retinol serum gaat viral op TikTok

TikTok is zo gek nog niet. Naast het feit dat je daar uren je tijd kan besteden aan het kijken van leuke filmpjes, wordt het platform nu ook overladen met productaanbevelingen. En wij kunnen je verklappen: daar zitten om de haverklap wondermiddeltjes tussen voor een wel hele leuke prijs. Dit keer een heel fijn retinol serum. Wij zijn reuze benieuwd.

Nu is het zo dat TikTok-gebruiker @kaelynwhitee onlangs een split-screen video deelde van haar huid, waarin je wel degelijk een verschil ziet tussen de ene foto en de andere foto. Je ziet hier een geweldig resultaat van het gebruik van een wel heel goedkoop serum. En als we het over goedkoop hebben, bedoelen we ook echt goedkoop.

Voor maar €10 zou het wondermiddel haar van haar oneffenheden van haar huid én acne-littekens hebben afgeholpen. Nu begrijp je – wij zijn mega nieuwsgierig naar dit retinol serum.

Ben jij sowieso nieuwsgierig naar de beste serums? Wij hebben de beste voor je op een rij gezet. Check het hier.

Welk wondermiddel is dit?

Nu vraag je je waarschijnlijk af: ‘welk wondermiddel is dit?’ Well, we can tell you. Dit serum is de AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution van het populaire beautymerk The Ordinary. Geformuleerd met zowel olie- als in water oplosbare chemische exfolianten, helpt de wekelijkse peeling om dode huid los te maken, je teint effen te maken en de weg vrij te maken voor gezonde huidgroei.

De chemische exfoliant helpt niet alleen littekens te genezen, zoals de TikTok-gebruiker beweert in haar video, het beschermt ook tegen vroegtijdige veroudering doordat het oxidatie van de huid tegenwerkt. Niets gelogen toch? Klinkt echt als een wondermiddel.

Benieuwd hoe je poriën goed reinigt? Je lees het hier.

@kaelynwhitee

🩸 ##skincare ##skincareroutine ##curlyhair ##beautyroutine ##theordinary ##neverfitin ##acnh ##onecommunity

♬ original sound – ❤️.

Retinol serum

De TiKTok-gebruiker raadt iedereen aan het serum één of twee keer per week toe te voegen aan je skincare routine, voor tien minuten. Maar let op: het product kan wellicht een beetje prikken op de huid. Dit is heel normaal voor een retinol peeling solution. Toch kan de werking van retinol op iedere huid anders zijn. Daarom raden we je ook aan om eerst even een testje van het product te doen op je huid. Dan weet je echt zeker dat jij er niet anders op zal reageren.

Goed om te weten: lees altijd de aanwijzingen op de fles en volg ze goed op, dit is vooral belangrijk bij een chemische peeling. Wanneer je het product getest hebt op je huid én je de bijsluiter gelezen hebt, ben je ready om het serum te gaan gebruiken. Je shopt het retinol serum van The Ordinary hier.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Op zoek naar een wondermiddel voor je huid? Dít retinol serum gaat viral op TikTok en iedereen zweert erbij
Sluiten