wpk-admin
wpk-admin Love 21 nov 2017

Review: Ik droeg een vibrerend eitje naar een verjaardag en gaf mijn vriend de afstandsbediening

We hebben allemaal weleens gefantaseerd over een vibrerend eitje, toch? Hoe het zou zijn om je lover de afstandsbediening te geven. En de controle. Want seks met z'n tweeën in de slaapkamer is leuk, maar hoe zou het zijn om elkaar in het openbaar op te winden? Zonder dat iemand het doorheeft? Een van de Beautify-meisjes testte het voor je. Dit is haar review over het vibrerende eitje dat ze droeg naar een verjaardag:

Ik had alleen twee vriendinnen verteld over het eitje, verder niemand. ‘Wat heb jij een leuke baan’, zeiden mijn vriendinnen. ’Betaald worden om een orgasme te krijgen.’ En ik wist dat ze gelijk hadden.

De week dat ik het eitje zou gaan testen voor Beautify, was een goede vriend van mij en mijn vriend jarig en hij had redelijk wat mensen bij hem thuis uitgenodigd. Ik besloot dat dit een uitgelezen kans was.

Het pakketje met het eitje van Easytoys.nl was intussen bezorgd. Heel discreet verpakt. Niemand had door dat er een seksspeeltje in het doosje zat. Mijn vriend wist van het eitje. Maar ik had hem niet verteld dat we hem samen zouden testen in het openbaar.

‘Wat zou je zeggen als ik vertel dat ik het ei nu draag?’ fluisterde ik

Voor de verjaardag aten we met z’n tweeën tapas in een restaurantje. Tijdens het eten had ik al constant gedacht aan het eitje. Het voelde toch een beetje vreemd om ‘m in het openbaar in te gaan brengen. Maar ook spannend.

Op een gegeven moment kwam ik terug van het toilet, pakte ik zijn hand, vouwde hem nonchalant open, legde de kleine afstandsbediening erin en vouwde zijn hand dicht.

’Wat zou je zeggen als ik vertel dat ik het ei nu draag?’ fluisterde ik in zijn oor. Hij lachte. ‘Niet! Dat heb je niet net gedaan!’ zei hij. Maar toen hij zag dat ik het meende veranderde zijn lach in een ondeugende grijns.

For the record, het ‘vibrating egg’ van Easytoys.nl is niet klein. Dus het is handig als je ‘m gebruikt terwijl je wel al een beetje opgewonden bent. Maar het idee dat je straks misschien tot een hoogtepunt komt in een ruimte vol met mensen, zonder dat íemand het doorheeft, is op zich al zinderend.

Zouden anderen het doorhebben, vroeg ik me af. Maar de paniek maakte al snel plaats voor lust

Van het restaurant was het nog een paar minuten lopen naar de verjaardag. Ik voelde het eitje niet echt zitten, maar bij iedere stap was ik me er bewust van dat ik ‘m in me droeg.

Gelukkig was het al redelijk druk op de verjaardag en ik werd al snel afgeleid doordat ik met iedereen even wilde bijpraten. In het begin stond mijn vriend nog naast me, maar inmiddels was hij met een groepje mannen de stand van de Eredivisie aan het bespreken. De gedachte aan het eitje verdween naar de achtergrond.

En toen voelde ik het. Het getril.

Mijn eerste reactie was lichte paniek, want ik voelde het niet alleen, ik hóórde het eitje ook vibreren. Zouden anderen het doorhebben? Ik begon als een gek te rommelen in mijn tasje op zoek naar mijn telefoon, zodat ik kon doen alsof mijn iPhone de veroorzaker van het geluid was. Ik deed of ik ‘m niet kon vinden en beende weg.

Ik bloosde als een gek. En trilde van de spanning. Maar ik kalmeerde, want wie zou er in godsnaam kunnen bedenken dat ik een vibrator in had? De paniek maakte plaats voor lust.

Inmiddels was ik alleen in de gang. En het begon opnieuw. Ik zocht steun tegen de muur. Het idee dat ik ieder moment ‘betrapt’ kon worden was fantastisch. Alsof je seks had op een openbare plek. Maar dan zonder dat anderen zagen dat je seks had. Het was verwarrend en opwindend en ja, lekker.

Wat zou hij doen als ik gillend tot een hoogtepunt kwam?

Het stopte en ik besloot terug te keren naar de woonkamer, waar het feestje was. Ik praatte met mensen. Ik dronk wijn. Werd aangeschoten. En we besloten te dansen. Ik was ontspannen, maar tegelijkertijd dacht ik constant aan het eitje. Aan het feit dat mijn vriend de afstandsbediening had, de controle.

Het duurde lang. Hij plaagde me. Juist door ‘m níet aan te zetten. Ik probeerde ondertussen oogcontact te maken, maar dan knipoogde hij alleen. Het vibrerende eitje had hem eerst voornamelijk ongemakkelijk geleken, maar het was duidelijk dat hij zich nu helemaal het baasje voelde. Hij genoot met volle teugen van dit spel.

Tijdens de avond zette hij nog een paar keer de vibrator aan. Soms op de rustigste stand, om me te plagen. Soms harder, zodat ik in stilte genoot. Niemand hoorde iets of had iets door. Wat zou hij doen als ik gillend tot een hoogtepunt kwam?

Nee, dat gebeurde niet. Misschien kon ik net niet volledig ontspannen in het gezelschap van anderen om me helemaal over te geven aan het gevoel. Maar laat ik dit zeggen: toen we samen thuiskwamen midden in de nacht, werd alles goedgemaakt.

Of ik het zou aanraden? Als je zin hebt in een spannende avond, jazeker. Het idee dat iemand anders jouw genot bepaalt is ontzettend opwindend. Het is eng en bevrijdend tegelijkertijd, zeker als je net als ik een tikje een control freak bent. Maar het is het waard. Oh god, het is het waard.

Wil je ook een vibrerend eitje proberen?

Pssst, wil je ook wel eens een extra spannende verjaardag? Dit is het eitje dat we hebben getest. Je kunt ‘m hier kopen bij Easytoys.nl

Wat je ook bestelt bij deze webshop, het wordt discreet verpakt en bezorgd. Echt niemand zal doorhebben dat je een seksspeeltje hebt besteld. De bezorging is razendsnel en je kunt achteraf betalen bij Easytoys.nl. Eerst de lusten en later pas de lasten.

Ps. Je krijgt nu korting bij Easytoys.nl

Als je helemaal zin hebt gekregen om een leuk speeltje te bestellen, dan heb je geluk. Want Easytoys.nl geeft korting. Tot Black Friday (24 november) krijg je elke dag 20 procent korting op een geselecteerd speeltje. Tip: de spannende Black Friday Box t.w.v. 200 euro is voor 75 euro te koop..

Op Black Friday zelf kun je álles op Easytoys.nl scoren met minimaal 20 procent korting. Er zullen dan ook speeltjes zijn met kortingen tot wel 70 procent.

Je orgasme wacht op je…

In samenwerking met EasyToys

Reageer op artikel:
Review: Ik droeg een vibrerend eitje naar een verjaardag en gaf mijn vriend de afstandsbediening
Sluiten