ZIEN: zó zag single Ricky uit Temptation Island er vroeger uit

It’s safe to say dat we na de eerste drie afleveringen van Temptation Island de meeste deelnemers (koppels én singles) inmiddels wel kennen. Zo hebben we Ricky Lukassen al een paar keer zien shinen in het programma. Maar vóór de eerste uitzending, werd er ook al veel gesproken over Ricky. En niet alleen gesproken, ons aandacht viel ook op een foto van vroeger van deze handsome.

Want WOW, Ricky uit Temptation Island zag er vroeger héél anders uit. Oordeel zelf.

Ricky uit Temptation Island

De 33 jarige professionele wakeboarder neemt deel aan het programma om “Temptation Island
te veroveren”. Enne, dat schijnt hem goed af te gaan. Er gingen vóór de eerste uitzendingen al geruchten dat Ricky het hart van een deelnemer zou hebben veroverd. Hier lees je meer over alle juice.

Dat we Ricky uit Temptation Island in de gaten moeten houden, is dus een ding dat zeker is. Speaking of zijn knappe kop, vroeger zag-ie er wel anders uit. Na een beetje speurwerk én wat hulp van queen of Tempa Michella Kox kwamen we foto’s tegen van Ricky uit een heel ander tijdperk. Eerlijk is eerlijk, hij is echt onherkenbaar!

ricky uit temptation island

Nóg jonger

Goed. Meer foto’s van deze periode konden we niet vinden, maar even terugscrollen op het Instagram-account van Ricky en we vinden nog twee pareltjes. Ricky met een matje!

Reageer op artikel:
ZIEN: zó zag single Ricky uit Temptation Island er vroeger uit
Sluiten