Haarnieuws: Rihanna heeft nu oranje haar en Jennifer Lopez een korte bob

Er zijn twee kapselveranderingen in celebrity land die niet onopgemerkt kunnen blijven. Rihanna heeft haar haren namelijk oranje geverfd en Jennifer Lopez heeft de schaar in haar lokken gezet. Benieuwd?

Rihanna

Rihanna is altijd al een opvallende verschijning geweest. Haar uitgesproken kapsels en make-up zorgen ervoor dat er altijd wel over haar geschreven wordt. Nee, met Rihanna zal het nooit saai zijn. Begin deze maand verscheen ze in een opvallende gele jurk op de rode loper tijdens het MET gala met donker rode haren, bijna tegen het bruin aan. Een rustige kleur van de extravagante vrouw.

Gelukkig zou Rihanna niet Rihanna zijn als daar niet snel verandering in kwam. Vandaar een nieuw kleurtje voor RiRi, oranje. Lekker opvallend, maar alweer stunning:

Jennifer Lopez

Wauw, J.Lo heeft de schaar in haar lokken gezet en nu komen haar jukbeenderen nóg mooier uit. Miss Lopez werd gespot op het LAX vliegveld met een korte bob. Een flinke verandering nadat we haar de aflopen tijd alleen maar hebben gezien met lang haar.

Het is niet de eerste keer dat ze haar haren kort heeft geknipt, maar alsnog is het een move waarvan wij niet hadden gedacht dat ze die nu ging maken. Het staat haar prachtig en het is een perfecte lengte voor de zomer.

Reageer op artikel:
Haarnieuws: Rihanna heeft nu oranje haar en Jennifer Lopez een korte bob
Sluiten