Renée
Renée | LinkedIn Life 7 mrt 2019

Heb je je rijbewijs niet in één keer gehaald? Dan ben je een genie

Bestond er maar zoiets als een rijbewijs kunnen kopen want pfff… Je rijbewijs halen is echt niet simpel. Maar schaam je er zeker niet langer voor als je je rijbewijs niet in één keer haalde, want dan ben je juist een genie.

Een genie? Ja, dat lees je goed. We gaan het feit dat je rijbewijs halen niet zo soepel ging namelijk compleet goedpraten in dit artikel.

Rijbewijs halen in twee (of meer) keer

Waarom je een genie bent als je je rijbewijs haalt in twee (of meer) keer vertellen we je hieronder:

1. Je neemt graag je tijd om alles te perfectioneren

Goede dingen kosten tijd, zei je moeder vroeger dat nooit? In sommige gevallen is het beter om even af te wachten, je technieken te verbeteren om in een later stadium (letterlijk) vol gas te gaan. Jij begrijpt dat, daarom kost het je ook meerdere examens om je doel te bereiken.

2. Je bent een betere bestuurder

Laten we er sowieso even bij stilstaan dat je beter rijdt. Je weet hoe moeilijk het is om het examen te halen en dat ze niet ieder gekkie laten slagen. Daarnaast zijn vrouwen nu eenmaal beter in autorijden. Dat je daarnaast een geniaal persoon bent is alleen maar mooi meegenomen.

3. Je bent slim

Niet onbelangrijk voor een genie: je bent slim. Je leert met vallen en opstaan. Je zakt één keer, maar daardoor weet je tot in de detail hoe je je tweede examen moet aanpakken. Dat is de spirit die we willen zien.

4. Je bent hoogopgeleid

Onderzoek heeft aangetoond dat hoogopgeleide mensen sneller voor hun rij-examen zakken dan mensen zonder academische opleiding. Meer woorden hoeven we er niet vuil aan te maken.

Als je hier woont in Nederland ben je een ware ster in autorijden

Reageer op artikel:
Heb je je rijbewijs niet in één keer gehaald? Dan ben je een genie
Sluiten