Yasmine Esser
Yasmine Esser Love & Seks 18 aug 2019
Leestijd: 1 minuut

Is je lover niet in de buurt? Met deze ring kun je zijn hartslag altijd voelen

Misschien is je lover aan de andere kant van de wereld. Of misschien woon je samen, maar zijn jullie gewoon klef en bef en willen jullie elkaar het liefst de hele dag door zien. Maar je kunt natuurlijk niet écht altijd bij elkaar zijn. Voor die momentjes is er nu een oplossing.
Voor iedereen die niet 24/7 in de buurt is van haar lover, is deze ring ontworpen. Met deze ring kun je namelijk de hartslag van je lover voelen. Zodat je eigenlijk nooit meer alleen bent.

Met deze ring kun je de hartslag van je lover voelen

Waar jij of je lover zich ook bevinden in de wereld, je kunt altijd de hartslag van de ander voelen. Aan de techniek van de HB Ring, zoals het sierraad heet, is meer dan 2,5 jaar gewerkt. En we moeten zeggen, we vinden het een revolutionair idee.

Technisch hoogstandje

De ring hoort bij een smartphone app. Zo kan de ring altijd de juiste hartslag ‘doorsturen’. Technologie en romantiek komen samen in dit snufje.

Je kunt de ring momenteel even niet bestellen, maar wel vast reserveren. Misschien niet zo erg, want deze ring is niet goedkoop. De prijzen beginnen bij 599 dollar per paar (twee ringen dus). Je hebt daarom nog even de tijd om te sparen.

Maar mocht je bijvoorbeeld gaan trouwen, dan is dit wel dé ultieme trouwring…

Reageer op artikel:
Is je lover niet in de buurt? Met deze ring kun je zijn hartslag altijd voelen
Sluiten