Smikkelen: Er komt een restaurant waar je alleen maar risotto kan eten in Amsterdam

Mogen we het even hebben over risotto? Want zeg nou zeg, het Italiaanse rijstgerecht heeft haar weg naar onze harten vrijwel meteen gevonden. Daarom goed nieuws voor alle risotto lovers: er komt een restaurant in Amsterdam waar je enkel en alleen risotto kan eten.

Risotto restaurant Peroni Risotteria in Amsterdam

Wij hebben heel goed nieuws voor alle risotto-liefhebbers, dus eigenlijk voor iedereen. Volgende maand open Peroni Risotteria haar deuren in Amsterdam, dus houd dinsdag 9 oktober vrij in je agenda.

Wat is er zo bijzonder aan de zoveelste opening van een restaurant in Amsterdam? Nou, bij Peroni Risotteria kan je enkel en alleen risotto eten. En niet zomaar risotto, want deze wordt voor je klaargemaakt door de Italiaanse Michelinster-chefs The Costardi Brothers.

View this post on Instagram

Carnaroli, calamari e piselli.

A post shared by CostardiBros 🥫 (@costardibros) on

Exclusieve bedoeling

Deze risotto-meesters zullen ploeteren in de keuken om de kookkunsten te tonen aan een select groepje geluksvogels die aanwezig mogen zijn. Je staat niet na een kwartiertje weer op straat, want Manual en Christian Costardi gaan een vijf-gangen diner koken voor de gasten. En ja, allemaal risotto.

Let wel op: het Riso-restaurant is enkel en alleen op 9 oktober open, dus wees er snel bij. Het pop-up restaurant is te vinden in Amsterdam Noord. Het restaurant van de risotto hemel heet normaal gesproken Hangar, maar heet die avond Peroni Risotteria.

Er is slechts plek voor ‘maar’ honderd mensen dus als je een avondje de beste Risotto óóit wil eten, moet je er wel wat voor doen. Mail de reden waarom jij echt bij deze avond aanwezig wilt zijn naar [email protected] en duimen maar.

View this post on Instagram

Perché da EDIT siamo tutti una grande famiglia!

A post shared by CostardiBros 🥫 (@costardibros) on

Hou je meer an wentelteefjes? Lees dan dit.

Dit vind je ook leuk om te lezen

(Even) Geen vlees: dit zijn de leukste vegetarische restaurants in Amsterdam

Vogue

Reageer op artikel:
Smikkelen: Er komt een restaurant waar je alleen maar risotto kan eten in Amsterdam
Sluiten