Laura Lammertse
Laura Lammertse Nieuws 21 apr 2017

Riverdale fans: de moord wordt sneller opgelost dan je denkt

Stiekem vind je het jammer dat hij niet actief in de serie speelt, want wat een hunk is Jason Blossom. Too bad dat hij het niet overleefd heeft. Het mysterie rondom deze moord houdt je dan ook bezig, want zijn het de Serpents die hierachter schuilen, of is de moordenaar dichterbij dan we denken? Gelukkig goed nieuws, want de moord wordt sneller opgelost dan je denkt.

Als je retty Little Liars kijkt, ben je gewend dat het zo’n driehonderd jaar duurt voordat je erachter komt wie iets heeft gedaan en waarom. Gelukkig gaat het bij de serie Riverdale anders, want al in het eerste seizoen is duidelijk wie Jason heeft vermoord. No worries: er komt nog steeds een seizoen twee.

Als de kippen bij

Ja, ze zijn er als de kippen bij. Cole Sprouse, die Jughead speelt, verklapt dat het binnenkort al zover is om te onthullen wie de moord heeft gepleegd. Hij vertelt dat de ontknoping natuurlijk zal zijn en dat het spannend blijft, omdat de dader op vrije voeten blijft. Gelukkig belooft hij ook dat aan het einde van seizoen onze vragen zullen zijn beantwoord.

Aseksueel

Daarnaast doet Sprouse ook vast een klein boekje open over seizoen twee. Jughead en Betty, Bughead in de volksmond, zijn natuurlijk een stel, maar in het oorspronkelijke verhaal zou het zo zijn dat Jughead aseksueel is. Dit zal dan ook in seizoen twee worden behandeld. Wij zijn benieuwd.

Bof jij even dat er zo snel al meer duidelijkheid is over de moord op Jason Blossom, want dit betekent dat er nog veel nieuwe complotten en geheimen op ons staan te wachten in seizoen twee.

wij denken dat je dit ook wilt lezen: Genieten: de Girlboss trailer is hier en de serie wordt je nieuwe verslaving

Reageer op artikel:
Riverdale fans: de moord wordt sneller opgelost dan je denkt
Sluiten