Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 22 september 2017

Riverdale fans: Er komt een spin-off van je favo serie

Het aftellen tot het tweede seizoen van Riverdale te zien zal zijn op Netflix is begonnen. We weten allemaal dat we de afleveringen er waarschijnlijk binnen een paar dagen door heen zullen jassen. En daarom is het fantastisch nieuws dat er een Riverdale spin-off komt. Met Sabrina The Teenage Witch.

Misschien ken je haar nog wel, als je een echt nineties kid bent. Sabrina was The Teenage Witch, half mens en half heks, die woonde bij haar tantes Hilda en Zelda en hun pratende kat Salem Saberhagen.

En Sabrina krijgt nu opnieuw haar eigen serie The Chilling Adventures of Sabrina.

Spin-off Riverdale

Wat Riverdale en Sabrina gemeen hebben? Ze zijn beide gecreëerd door Archie Comics, een uitgeverij van stripboeken. Riverdale is een stad die in veel verhalen van Archie Comics voorkomt.

Sabrina was oorspronkelijk ook een strip van Achie Comics. Zij heeft in Riverdale gewoond, maar is verhuisd naar Greendale.

De personages van Riverdale en The Chilling Adventures of Sabrina zullen waarschijnlijk niet veel overlappen, maar de series zullen wel plaatsvinden in dezelfde fictieve wereld.

De spin-off van Riverdale over Sabrina zal over een jaartje te zien zijn. Gelukkig zijn er genoeg andere series om te kijken in de tussentijd.

Lees ook: Waarom Riverdale fantastisch is en we niet kunnen wachten tot seizoen 2

Reageer op artikel:
Riverdale fans: Er komt een spin-off van je favo serie
Sluiten