Laura Lammertse
Laura Lammertse Nieuws 14 aug 2017

YES! Dit is de datum waarop Riverdale seizoen 2 op Netflix zal starten

Seizoen 1 eindigde natuurlijk niet zoals we het zouden willen. Nou ja, dat wil zeggen: niet zoals we gedacht hadden. Fred Andrews is namelijk één van de allerliefste mannen in de serie en toch werd hij neergeschoten. Zou hij nog leven?

Thank god dat binnenkort seizoen 2 van Riverdale verder gaat, want stiekem missen we Archie ook wel behoorlijk. Zijn gespierde lichaam en onschuldige koppie; zucht, daar zou je wel een kunstje op kunnen. Maar op 12 oktober aanstaande is het zo ver: seizoen 2 zal verder gaan op Netflix.

De trailer

En we hebben direct goed nieuws, want aan de trailer te zien, lijkt het erop dat Fred nog in leven is. Althans, hij ligt in het ziekenhuis. Hieronder kan je de trailer bekijken.

Spannend, hè?! Over wie heeft Archie het, wat houdt hij achter? Wie denk jij dat teruggekeerd is?

Genoeg vragen, weinig antwoorden. Tot 12 oktober dus, want dan zal het seizoen 2 Riverdale zijn vervolg hebben. Wij kunnen niet wachten. Netflix aan, met een dekentje op de bank en hopen op een regenachtige dag. Wat een fantastisch vooruitzicht. Nog een paar weekjes. En dan kan je kijken naar sexy Archie.

via GIPHY

Misschien is dit wel handig om te weten voordat je begint aan een binge-watch Riverdale sessie: Oh my: Dit gebeurt er met je lichaam als je Netflix binge-watcht

Reageer op artikel:
YES! Dit is de datum waarop Riverdale seizoen 2 op Netflix zal starten
Sluiten