Laura Lammertse
Laura Lammertse Nieuws 28 juli 2017

Spannend! Riverdale seizoen 2 zal een stuk duisterder worden

Waar we in het eerste seizoen nog behoorlijk konden wegzwijmelen bij een ietwat geromantiseerd verhaal, zullen we in seizoen 2 worden verrast met een behoorlijk duistere kant van heel Riverdale. En stiekem vinden wij dat best een beetje spannend.

Eerder is al gebleken dat onze geliefde Archie een donkere kant van zichzelf zal laten zien. Maar nu blijkt dat niet alleen Archie donker wordt, maar heel Riverdale een schaduw over zich heen krijgt. En dat heeft allemaal te maken met het einde van seizoen 1 waarbij Fred wordt neergeschoten. Spannend.

Vijanden komen samen

In het tweede seizoen zal een nieuwe bedreiging het stadje namelijk teisteren. En het lijkt erop dat deze nieuwe bedreiging de schutter is van Fred en uit is op wraak. En er is iets spannends aan de hand met deze schutter, want stiekem lijkt het erop dat Archie deze niet zo’n beste vent kent.

De komst van deze nieuwe bedreiging zorgt er ook voor dat verschillende vijanden met elkaar moeten samen werken. Wie zullen dit zijn? Zullen de Southside Serpents dan toch gaan samenwerken met de crème de la crème van Riverdale? En wat doen de Blossoms? Zal iedereen tegen deze nieuwe force moeten strijden?

Wat er precies gaat gebeuren kunnen we vanaf 11 oktober aanschouwen. Voor nu kunnen we even speculeren bij dit gifje, want eerlijk: hallo hottie Archie.

via GIPHY

Dit wil je ook lezen: Ja! Deze nieuwe serie op Netflix van de makers van Orange Is The New Black wil je kijken

Reageer op artikel:
Spannend! Riverdale seizoen 2 zal een stuk duisterder worden
Sluiten