Rosa Tettero
Rosa Tettero Nieuws 11 sep 2017

Oef! Dit is wat we kunnen verwachten van Riverdale seizoen 2

Het is bijna oktober en dat betekent dat Riverdale seizoen 2 eraan komt. Het lijkt een eeuwigheid te duren en we wachten in spanning af. Voor de ongeduldige aapjes die te benieuwd zijn, hebben wij alvast wat weetjes over wat we straks gaan zien.. Spoiler alert.

Riverdale seizoen 2

Magazine Forbes sprak met Riverdale actrice Madeleine Petsch, aka bitch Cheryl Blossom. Zij vertelt ons wat we ongeveer kunnen verwachten in het nieuwe seizoen. En als we haar mogen geloven, wordt het goed. Erg goed.

Madeleine verklapt dat Riverdale seizoen 2 zal focussen op sommige thema’s die al aan bod zijn gekomen in het eerste seizoen. Maar, het gaat dieper dan dat. ‘Het is belangrijk dat we terug gaan naar de dingen die aan bod zijn gekomen in het eerste seizoen. Dat betekent dat sociale rechtvaardigheidsproblemen niet uit de weg worden gegaan.’

Volgens de actrice wordt vooral aflevering vijf erg spannend. ‘Er zullen veel dingen gebeuren in die aflevering. Dingen die vooral tijdens je middelbare school periode voorkomen.’

Pas op, spoiler als je seizoen 1 niet hebt gezien

Wij denken dat de serie wel verder zal gaan dan ‘normale’ middelbare school aspecten. Aan het einde van seizoen 1 zagen we namelijk de serieuze en emotionele kant van de gemartelde doch stoere Cheryl toen zij probeerde zelfmoord te plegen.

We kunnen waarschijnlijk verwachten dat de redhead haar zachtere kant zal verliezen, of dat ze zal doen alsof. Ze vertelt: ‘Cheryl neemt de controle, wordt nog gemener en koeler naar de mensen om haar heen want dat is de enige manier hoe ze zich beschermd zal voelen. Naar de buitenwereld zal ze vreselijk zijn, maar zij vindt dat ze doet wat ze moet doen om met het gevoel om te gaan.’

Het wordt heftig

Als laatste vertelt Madeleine dat Cheryl liefde zal voelen. Maar het is iets dat niemand zal verwachten. Cheryl is niet de enige in Riverdale seizoen 2 die veranderingen zal ondergaan in het leven. Lili Reinhart aka Betty vertelt: ‘Seizoen 2 zal focussen op een Betty die veel duisterder zal zijn.’ En ook Cole Sprouse aka Jughead bevestigt dat en vertelt erbij dat het erg vreemd zal gaan worden.

Oef, nu kunnen we echt helemaal niet wachten. Het belooft mega spannend te worden. Wat zullen Cheryl en Betty in hun schild voeren? Vanaf 12 oktober kun je gaan bingewatchen.

Bekijk de teaser: De teaser van Riverdale seizoen 2 is hier en je gaat je adem inhouden van de spanning

Reageer op artikel:
Oef! Dit is wat we kunnen verwachten van Riverdale seizoen 2
Sluiten