Laura Lammertse
Laura Lammertse Nieuws 9 jun 2017

Jaaaa! Dit is de datum waarop Riverdale seizoen 2 te zien zal zijn

Je leest het goed: we weten ein-de-lijk wanneer het tweede seizoen van Riverdale te zien is. En het belooft een hoop drama te worden, want wat eigenwijze Betty nu weer van plan is, is niet mis. Genieten, genieten.

Ja, eerder schreven we al over het feit dat er een seizoen 2 in aantocht was (gelukkig). maar nu is ook echt duidelijk wanneer dit seizoen 2 van start zal gaan. En het is sneller dan je denkt. Gelukkig maar, want je kreeg al een beetje ontwenningsverschijnselen op vrijdag.

Het vervolg

Riverdale seizoen 2 zal op woensdag 11 oktober van start gaan. In Amerika, weliswaar, en daarom hopen we dat het op donderdag in Nederland op Netflix te zien is. Dat is één dagje eerder dan je gewend bent, want normaal was het natuurlijk op vrijdag, maar zo begin je het weekend gelukkig extra vroeg.

Stoute Archie

En wat kunnen we verwachten van seizoen 2? Een hoop, maar het belangrijkste is misschien wel: Archie wordt een badboy. De show laat je namelijk achter op het moment dat Archie’s vader neergeschoten wordt en daarom zal Archie wraak nemen. En laten wij nou nét een zwak hebben voor badboys. Zo sexy.

Zit jij woensdag 11 oktober ook klaar? Met popcorn en tissues? De tissues voor het kwijlen dan, want man man man wat een lekkere heren zijn er te vinden in deze serie. Én een goed verhaal, dat ook.

Dit wil je ook lezen: Er komt een nieuwe serie met Pretty Little Liars-ster Lucy en we vinden het nu al fantastisch

Reageer op artikel:
Jaaaa! Dit is de datum waarop Riverdale seizoen 2 te zien zal zijn
Sluiten