Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 20 jan 2018
Leestijd: 2 minuten

Roadtrip maken? 6 x waarom je dat met je zus wil doen

Soms wil je er gewoon even tussenuit. Gewoon even weg van alle ditjes en datjes die iedere dag op je af komen. Hoe kan dat nu beter dan met een roadtrip? Dit is waarom je het liefst je zusje naast je wil hebben zitten in de auto. Een roadtrip maken met je zus en de wereld op je eigen gemakje ontdekken is namelijk fantastisch. Lees maar.

1. Het versterkt jullie band

Als je je zus niet zo vaak ziet of als je het niet zo goed met haar kan vinden, dan is een roadtrip dé manier om te bonden. Geloof ons.

2. Je mag zeuren

Als de weg nog eindeloos lijkt te duren, mag je wel even de zeurpiet uithangen. Je zusje kan het toch wel van je hebben. Maar niet te lang, want een roadtrip is natuurlijk evengoed genieten.

3. Je kunt je voorkeuren zeggen

Als jij graag pizza wil eten en je zusje liever patat, dan kun je altijd proberen je zin door te dringen. Dat kan alleen bij je zusje. Je weet ook wel hoe je haar over kan halen. Super chill.

4. Je hoeft je rare gewoontes niet te verbergen

Want die hebben we allemaal. Maar bij je zusje hoef je die allemaal niet te verbergen. Oftewel, je kunt lekker helemaal jezelf zijn. Heerlijk.

5. Je ontdekt nog meer dingen van elkaar

Normaal leef je ook met haar in één huis, maar nu ben je gewoon met z’n tweeën. En dan kom je nóg meer over de ander te weten. Heel verrassend soms.

6. Je krijgt sowieso geen heimwee

Als je daar snel last van hebt, dan is het altijd fijn om met je zusje te gaan. Dat voelt als thuis en dat zorgt er vast voor dat je niet zo snel terugdenkt aan thuis. Heel fijn.

Inpakken en wegwezen.

Reageer op artikel:
Roadtrip maken? 6 x waarom je dat met je zus wil doen
Sluiten