Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 3 november 2017

Oelala! Dit is Robbert, de nieuwe The Bachelor van Net5

Als je mee wilde doen met het programma The Bachelor, maar dat niet is gelukt, dan ga je waarschijnlijk balen. Want de nieuwe vrijgezel die op zoek is naar de ideale lief is heul begeerlijk. Hij heet Robbert en dit is hem.

Fan van het programma The Bachelor? Dan zul je ook het komende seizoen weer smachtend op de bank doorbrengen. Want de nieuwe The Bachelor is hot.

Het was alweer vijf jaar geleden dat er een Nederlandse bachelor was. En in die tijd moesten we het doen met de Amerikaanse versie. Maar dat geeft niet, want dit nieuwe seizoen maakt alles goed denken we.

Dit is de nieuwe The Bachelor

Hij heet Robbert Jonkheer en is 32 jaar. Hij woont in Amsterdam en werkt in de IT. Maar – sorry, vooroordeel – hij ziet er eerder uit als een smooth boy dan als een computer nerd.

Robbert is nu zo’n zes maanden single en dat vindt hij eigenlijk wel weer lang zat. Op een feestje werd hij gevonden door een scout van het tv-programma en hij zei vrijwel meteen ‘ja’. Zo vertelt hij aan de Telegraaf.

Benieuwd hoe hij het heeft met veertien vrouwen op een Grieks eilandje? Je kunt Robberts zoektocht naar een geschikte vrouw volgen op Net5, vanaf eind november.

We denken dat je dit ook wil lezen: EINDELIJK!! Dit is wanneer Temptation Island weer op televisie komt

Reageer op artikel:
Oelala! Dit is Robbert, de nieuwe The Bachelor van Net5
Sluiten