Renée
Renée | LinkedIn Life 1 aug 2019

Rodanya heeft onthuld wie de vader van haar kindje is (en je raadde het al die tijd al goed)

Welkom in Drama Paradise waar ex-Temptation Island ster Rodanya alle ballen hoog probeert te houden. De balans vinden tussen privé en social media is lastig, maar dat weerhoudt haar er niet van om een YouTube kanaal te starten over haar zwangerschap. En drie keer raden hoe laat het is? Het is tijd om te vertellen wie de baby daddy is: Morgan.

Wekenlang wilde Rodanya de vader zélf de kans geven om publiekelijk naar voren te stappen en te vertellen dat hij het kind verwekt heeft. Nu hij dat (voorlopig) niet van plan lijkt, doet zij het.

Morgan en Rodanya worden ouders

Het komt misschien niet helemaal als een verrassing, want de relatie tussen Morgan en Rodanya is nog niet zó lang over. Maar één ding wordt duidelijk in de vlogs van Ro en dat is het feit dat hij niet echt op de verantwoordelijkheid voor het verzorgen van een kind zit te wachten.

In een toch wel emotionele vlog vertelt ze twee dagen eerder dan gepland hoe het allemaal precies zit volgens haar:

HET ANTWOORD OP DÉ VRAAG.. | RODANYA KELSEY

A B O N N E REN Abonneer je op mijn kanaal om altijd up to date te blijven! Dat kan hier: O V E R M I J Hi! Super leuk dat je op mijn kanaal bent gekomen. Mijn naam is Rodanya Kelsey.

“Ik heb best wel lang getwijfeld om te vertellen wie de vader is. We zijn nog geen week verder en het is alweer drama. Je kan een persoon niet veranderen. Deze persoon heeft andere interesses. Ik zal zijn naam gewoon noemen: Morgan is de vader van het kind. Na Temptation hebben we elkaar nog een paar keer gezien en nu ben ik dus zwanger.”

Hoe het nu verder gaat kun je volgen op het YouTube kanaal van Rodanya.

Lees ook: Rodanya vertelt voor het eerst meer over de vader van haar kind

Reageer op artikel:
Rodanya heeft onthuld wie de vader van haar kindje is (en je raadde het al die tijd al goed)
Sluiten