Emma Toussain
Emma Toussain Reality 31 jan 2022
Leestijd: 1 minuut

Rodanya uit Temptation Island vliegt naar buitenland voor operatie: ‘Ik ben z贸 zenuwachtig!’

Ken jij Rodanya nog? Zij deed in 2019 mee aan Temptation Island met vriend Morgan. Ze overleefden de relatietest niet en eenmaal weer thuis leek het erop dat het ook niet meer goed zou komen. Niets is minder waar, want ze zijn inmiddels gelukkig samen 茅n ouders van twee kindjes. Het gaat goed met het jonge stel en Rodanya heeft dan ook besloten om iets voor (of aan) zichzelf te doen.. iets wat ze al h茅茅l lang wilde doen.

Kan jij raden wat het is?

Plastische chirurgie

Veel realitysterren zijn niet vies van een beetje sleutelen aan het gezicht of lichaam. Niet zo gek ook.. want door hun deelname aan een realityshow krijgen ze dan ook veel bekendheid, aandacht 茅n volgers. Dat laatste is interessant voor veel beautysalons en klinieken, want door gratis behandelingen aan te bieden aan deze ‘sterren’ hopen zij op meer naamsbekendheid en afspraken.

Neusoperatie

Ook Rodanya heeft besloten om iets aan zichzelf te veranderen. In haar nieuwste vlog vertelt ze dat ze 8 dagen weggaat voor ‘een operatie’. Eerst blijft ze nog wat vaag, maar aan het einde van de vlog laat ze weten dat het gaat om haar neus. “Ik ga mijn neus opereren, dat ga ik laten doen.”

Of het om een medische of cosmetische ingreep gaat, dat is niet helemaal duidelijk. Wel suggereert het tripje naar het buitenland dat het gaat om een cosmetische ingreep en ook haar volgers denken hetzelfde. Zo reageert iemand: “Leuke vlog en je neus is gewoon mooi zoals het is 馃” en een andere volger zegt: “Neusoperatie is helemaal niet nodig het is wel mooi zo鈥”

Rodanya vertelt dat ze in haar volgende vlog laat weten hoe de ingreep gegaan is.

Love Islands’ Megan Barton-Hanson is klaar met alle plastische chirurgie: “je gaat niet meer van jezelf houden”

Reageer op artikel:
Rodanya uit Temptation Island vliegt naar buitenland voor operatie: ‘Ik ben z贸 zenuwachtig!’
Sluiten