Renée
Renée | LinkedIn Love 10 mei 2019

BEWIJS! Rodanya is wél vreemdgegaan met Danicio en ze heeft er maanden over gelogen

Dat vreemdgaan niet cool is hoeft niemand je uit te leggen. Maar zodra je ‘ja’ zegt tegen een avontuur als Temptation Island weet je dat jij of je partner mogelijk een misstap begaat. Zo ook Rodanya. Het hoge woord is er nu eindelijk uit: ze is inderdaad vreemdgegaan met Danicio.

Tenminste, dat is wat Morgan nu beweert. Want je weet het: je hebt het verhaal van Rodanya, het verhaal van Danicio en de waarheid. Het kan zomaar eens zijn dat Morgan nu de waarheid spreekt.

Wel of niet vreemdgaan? Rodanya geeft zoen met Danicio toe

Rodanya deed alsof er niks is gebeurd tussen haar en de verleider, terwijl hij in Nederland beweert dat er wél gezoend is. De vraag is wie van hen liegt en we dachten even dat we pas volgende week achter het antwoord zouden komen. Maar niets blijkt minder waar.

In gesprek met Olcay Gulsen vertelt Morgan dat de aap uit de mouw is gekomen. Na veel vragen heeft hij uit Rodanya gekregen wat er is gebeurd – de zoen – en inmiddels is de relatie verbroken.

Maandenlang gelogen

Morgan vertelt verder dat Rodanya maandenlang het vreemdgaan heeft ontkend. En oké, we hoeven natuurlijk niet te doen alsof Morgan zo’n lieverdje is geweest in de relatie, maar toch. Maandenlang niks zeggen over iets wat schijnbaar wel is gebeurd, is echt lastig en hard.

De twee hebben geen contact meer en Morgan voorspelt dat het nooit meer goedkomt tussen hen. Blijkbaar waren ze niet meant to be. Nu is het nog even wachten op het verhaal van Rodanya, want zoals altijd heeft ieder verhaal twee kanten. Wordt vervolgd.

Lees ook: Holy schnitzel! Milou en Rodanya hebben op dit moment een MEGA ruzie via WhatsApp

Reageer op artikel:
BEWIJS! Rodanya is wél vreemdgegaan met Danicio en ze heeft er maanden over gelogen
Sluiten