Rosa Tettero
Rosa Tettero Nieuws 9 jan 2018

Je haar kan optimaal genieten dankzij deze rode wijn haarmaskers

Er is geen beter medicijn voor een lange, waardeloze dag dan een badkuip vol met je favoriete badschuim en een goed glas wijn. Maar toegegeven, voor een goed glas wijn is het bijna altijd tijd. En waarom zou je haar daar niet van kunnen genieten? Het kan, dankzij deze rode wijn haarmaskers:

Rode wijn haarmaskers in je haar?

Het klinkt misschien gek. Rode wijn in je haar. Maar deze rode wijn haarmaskers van Hask zijn echt de bom. Ze hebben dezelfde sappige geurtonen als jouw favoriete wijnen, maar ze hebben ook vergelijkbare antioxiderende en vitaminerijke eigenschappen. Net als wijn.

Ja, je leest het goed, rode wijn haarmaskers. Of houd je meer van witte wijn? Dan neem je natuurlijk die. Want die hebben ze ook.

Hask biedt namelijk drie herstellende haarsprays (roos, rode wijn en witte wijn) die bedoeld zijn om je haar te laten stralen, glad te maken, te voeden en te ontwarren. Daarnaast zijn er conditionerende haarmaskers (Provence Rosé, Brut Rosé, Pinot Noir, Sauvignon Blanc, Pinot Grigio en Cabernet Sauvignon). Oh yum.

Klinkt geweldig

Je haar za1 de werking van de druif geweldig vinden. De maskers zorgen ervoor dat je haar er fris en gezond uitziet, ze hebben stuk voor stuk een hydraterende werking. De magie van de druif. Jij wist natuurlijk al hoe magisch wijn is.

Een superfood voor je haar. Soort van. Als je nog niet overtuigd ben, dan gaan we nog even verder. Rode wijn bevat resveratrol, een krachtige antioxidant waarvan is bewezen dat het helpt je huid te beschermen en te verjongen en het een verfrissende gloed te geven. Als je bedenkt dat haar van dode huid is gemaakt, kun je gemakkelijk afleiden welke gunstige effecten rode wijn ook op je haar zal hebben.

Gooi je winkelmand maar vol

Druivenpitolie bevat op zijn beurt tweemaal zoveel vitamine E als olijfolie, evenals omega-6-vetzuren. Beide zijn krachtige hulpmiddelen als het gaat om het bestrijden van een droge, doffe huid. Elke variant van de haarmaskers heeft zijn eigen magische krachten. De Cabernet Sauvignon bevat kers-extracten, die het beschadigde haar voeden. Sauvignon Blanc bevat watermeloen extracten die goed zijn voor droog haar.

Schreeuwt jouw haar ook om deze rode wijn haarmaskers? Dat snappen we. En je wordt er zelf ook hebberig van. De verpakkingen zijn namelijk bijna om op te eten, zo mooi roze.

Elite Daily

Reageer op artikel:
Je haar kan optimaal genieten dankzij deze rode wijn haarmaskers
Sluiten