Gina Koninkx
Gina Koninkx Life 27 mei 2019

Cheers! De rode huiswijn van HEMA kost maar 3 euro en is de beste van allemaal

De zon schijnt weer en daar wordt iedereen blij van. De terrassen vullen zich met mensen en geef ze eens ongelijk want niks is fijner dan lekker naar mensen loeren met een wijntje in de hand. Dat kan natuurlijk ook vanaf jouw balkon en daar is de rode wijn ook nog eens goedkoper én beter.

Trommel je vriendinnen op voor een wijnproeverij op jouw balkon of dakterras want HEMA heeft twee felbegeerde prijzen ontvangen. Voor de rode wijn van HEMA zelf en de witte Roussanne Pays d’Oc om precies te zijn en beide koop je voor een prikkie.

Rode wijn van HEMA

Het is niet voor het eerst dat de winkelketen een prijs ontvangt voor één van hun wijnen. Dit jaar heeft de Spaanse rode huiswijn van HEMA de prijzen ‘Best Value’ en ‘Best Quality’ ontvangen en wij snappen wel waarom. De wijn kost per fles maar €3,- en dat is een perfecte prijs voor een lekker smakend wijntje.

Roussanne Pays d’Oc van HEMA

Ook de witte Roussanne Pays d’Oc uit 2014 ontving de award ‘Best Quality’. Vorig jaar was het de witte huiswijn die won, nu deze zachte witte Roussanne Pays d’Oc. De wijn is verkrijgbaar in cadeauverpakking en kost €12,50 per fles. Iets meer dus dan de rode wijn van het huis maar dan heb je ook wat.

En er is nóg een reden om deze winnende wijnen te drinken met je vriendinnen. Trek de fles wijn maar open: dit is waarom alcohol je vriendschap hechter maakt.

Reageer op artikel:
Cheers! De rode huiswijn van HEMA kost maar 3 euro en is de beste van allemaal
Sluiten