Voor alle vrouwen zonder romantische lover: deze 14 lieve dingen doen we gewoon voor onszelf

Geen enkele vrouw zou genoegen moeten nemen met een leven zonder romantiek. Dit is artikel is daarom voor alle single ladies en voor de chicks die wel een geliefde hebben, maar die zelden iets attents doet. Deze 14 romantische dingen doen we gewoon voor onszelf.

1. Kaarsjes aansteken

Waarom zou je dat alleen doen als je bezoek hebt? Jij steekt je kaarsen ook aan als je een avondje alleen thuis bent. Die lekkere, veel te dure geurkaars bewaar je juist voor als je quality time met jezelf hebt.

2. Wijn drinken

Uit die mooie, grote wijnglazen die je voor jezelf hebt gekocht. Toastjes met smeersels erbij, blokjes kaas. Dit is romantiek.

3. Uitgebreid koken

Vandaag warm je eens geen soep uit een blikje op. Nee, vandaag ga je experimenteren in de keuken. Je hebt verse groente gekocht en je gaat die ovenschotel die je al weken wilde maken, helemaal zelf verorberen.

4. Een playlist samenstellen van zwijmel muziek

Je vermaakt jezelf prima met het samenstellen van de juiste nummers. Daarna puzzel je op de perfecte volgorde. En als je eindelijk klaar bent, wil je alleen nog maar tevreden luisteren.

5. Bloemen kopen

Of je nou een bescheiden bosje meeneemt van de supermarkt of dat je speciaal op zaterdagmiddag naar de markt fietst voor een gigantisch boeket, je huis fleurt enorm op van bloemen. En jij straalt zelf ook als je de kleurrijke, geurende bloemen in een vaasje hebt gezet.

6. Tegen je spiegelbeeld zeggen hoe mooi je bent

Je bent prachtig en niemand is zoals jij.

7. Uren badderen

Flink wat schuim in het bad, een gezichtsmaskertje, een haarmasker. Ja, jij weet wel hoe je je avonden het aller-allerliefst doorbrengt.

8. Online shoppen voor een sexy jurk

Terwijl je helemaal geen gelegenheid weet om ‘m aan te trekken. Maar, who cares? You’re sexy and you know it.

9. Romcoms kijken

En niemand die zeurt dat je de kleffe zoenscènes terugspoelt en drie keer achter elkaar ziet.

10. Spontaan een massage boeken

Mmm, hemels als iemand je rug en nek onder handen neemt.

11. Of een dagje sauna

En nadat je alle verschillende hittekamers hebt uitgeprobeerd, dompel je jezelf onder in de hete jacuzzi in de frisse buitenlucht. Dat is pas écht ontspannen.

12. Ontbijt op bed

Inclusief vers geperst sap en een croissantje. Niets zo lekker als op een zondagochtend hongerig uit bed strompelen, een uitgebreid ontbijtje maken en dan terug tussen de dekens kruipen. Als je het op hebt, blijf je natuurlijk nog liggen met een goed boek. Of je pakt je laptop en kiest voor ‘Netflix and chill’.

13. Uren voor de spiegel staan

Om je nieuwe make-up uit te proberen en je haar mooi te krullen. En vervolgens ga je gewoon lekker op je eigen bank relaxen. (Maar stiekem huppel je ieder kwartier terug naar de badkamer om het resultaat te bewonderen).

14. Een nieuw geurtje aanschaffen

Omdat die nieuwe parfum van je lievelingsmerk zó lekker is. Wat maakt het uit dat je andere flesje nog niet op is? Soms wil je jezelf gewoon verwennen.

Toch liever romantiek met een man?

Klik dan op de foto en lees hoe je toch iemand kan vinden in dit a-romantische tijdperk.

Reageer op artikel:
Voor alle vrouwen zonder romantische lover: deze 14 lieve dingen doen we gewoon voor onszelf
Sluiten