Yasmine Esser
Yasmine Esser Love 25 nov 2015

Romantisch! Dit koppel bezocht 25 landen op hun huwelijksreis van 394 dagen

Crazy in love besloten Kate en Andy, toen ze in het huwelijksbootje stapten, dat ze geen traditionele huwelijksreis wilden. Nee, in plaats daarvan kocht het stel uit New York een enkele reis naar Parijs en reisde van af daar de wereld rond. Meer dan een jaar lang.

Het enige plan dat Kate en Andy in dat jaar hadden, was géén plan hebben. Ze lieten zich leiden door de prijs van vliegtickets en belanden in landen als Frankrijk, Kroatië, Denemarken, Marokko, Nepal, Japan, Myanmar en Peru. In totaal zagen de newly weds vijfentwintig landen.

‘Een reis als deze opent je ogen’

Hoewel het een fantastisch plan was om gewoon maar te reizen en wel te zien waar het schip strandde, vonden ze het wel een beetje eng. Ze moesten hun huis verhuren en de helft van hun spullen opslaan in een loods. Ook moesten ze hun baan tijdelijk stop zeggen.

Kate en Andy namen allebei slechts één kleine koffer mee. Dat was soms best lastig. Kate vertelde tegen Refinery29: ‘Maar uiteindelijk was het meer dan genoeg. Een reis als deze opent je ogen. Je hebt niet zo veel spullen nodig als je denkt, om écht gelukkig te worden.’

Geniet mee met deze bijzondere huwelijksreis door naar onderstaande foto’s te gluren. Pas op, jaloersmakend.

LEES OOK: Liefde overwint alles: ‘We moeten samen de wereld rondreizen om bij elkaar te zijn’

Reageer op artikel:
Romantisch! Dit koppel bezocht 25 landen op hun huwelijksreis van 394 dagen
Sluiten