Yasmine Esser
Yasmine Esser Love 28 okt 2015

Romantisch! Dit stelletje maakte een betoverende reis naar alle Game of Thrones locaties

Soms lees je van die romantische verhalen en smelt je acuut van binnen. Bijvoorbeeld over een man die voor zijn Tinderdate helemaal van Amerika naar China vloog. Het verhaal van dit koppel dat naar Kroatië reisde, is ook zó lief.

Dit verhaal gaat over Asta Skujytė-Razmienė. Asta is fan van Game of Thrones. En niet een beetje fan, maar een énorme fan van de serie. Samen met haar man reisde ze speciaal naar Kroatië om daar alle magische filmlocaties in het echt te zien en op de foto te zetten.

‘As je fan bent van iets, moet je soms de ‘hardcore modus’ aanzetten,’ zegt Asta over de romantische jacht naar de locaties uit de serie.

Oké, het was niet altijd romantisch. Het was een reis met ups and downs, want niet alle plekken waren even makkelijk te vinden. De stad Dubrovnik was een fluitje van een cent. Die stad is één grote filmset. Andere locaties waren lastiger. Vind maar eens die toverachtige plekjes in Split. Na eindeloos zoeken kwamen Asta en haar man toevallig op de mooiste locaties terecht.

Net als in de serie

Asta en haar geliefde hebben fragmenten uit Game of Thrones precies zo geprobeerd te fotograferen. Asta’s man zette zijn vrouw op de foto bij de oude muren van Dubrovnik, op dezelfde plek als waar Game of Thrones’ Khaleesi stond.

Ook togen ze naar Fort Lovrijenac in het oude gedeelte van Dubrovnik. In de serie is dat King’s Landing, de hoofdstad van de Zeven Koninkrijken.

In het Paleis van Diocletianus bezocht het koppel de kelder.

Het koppel raadt iedereen aan ook zo’n betoverende reis te maken. Wij weten één ding zeker: Kroatië bezoeken staat vanaf nu op ons wensenlijstje.

Wil je meer zoete verhalen lezen?

Klik op de foto en lees dan dit schattige verhaal over een man die voor zijn Tinderdate naar China vloog.

Reageer op artikel:
Romantisch! Dit stelletje maakte een betoverende reis naar alle Game of Thrones locaties
Sluiten