Emma Plasmans
Emma Plasmans Life 14 aug 2020
Leestijd: 2 minuten

Zwijmelen – 5 x romantische films op Netflix om te kijken tijdens het regenachtige weekend

Na regen komt zonneschijn of nee wacht.. Het zit nu eventjes anders. Na heel veel zon komt (finally) onweer. We hebben heel lang mogen genieten van het mooie weer maar eerlijk is eerlijk, het is best lekker dat het weer iets gaat afkoelen. En dat betekent maar een ding: Netflix kan weer volop gebruikt worden. Om deze redenen hebben wij heerlijke romantische films op Netflix voor je verzameld.

Haal het stof maar alvast van de televisie en creëer een heerlijk plekje voor jezelf.

Romantische films Netflix

We weten allemaal hoe lekker het is om bij romantische films weg te zwijmelen. Je helemaal in de hoofdrolpersonage verplaatsen en precies voelen wat diegene voelt, kan soms heerlijk ontspannen zijn. Om die reden hebben wij vijf mega romantische films op een rij gezet. Kruip dus dit weekend lekker dicht tegen je lover of bestie aan en geniet (tenminste als het niet nog te warm is…).

Psst, sla dit rijtje op met Pinterest zodat je de films makkelijk terug kan vinden.

1. The Half of It

De verlegen introverte Ellie is een studiebol met Chinese roots. Wanneer ze te horen krijgt dat de charmante Paul verliefd is op Aster, besluit ze hem te helpen haar hart te veroveren. Paul is echter niet op de hoogte van Ellie’s eigen gevoelens voor het meisje.

2. All the Bright Places

Dit is het verhaal van Violet en Theodore. De twee zullen elkaar ontmoeten en elkaars levens voorgoed veranderen. Beiden worstelen ze met het verleden dat een aantal emotionele en psychische littekens heeft nagelaten. Echter vinden ze elkaar en ontstaat er een band.

3. To All the Boys: P.S. I Still Love You

Lara Jean en Peter komen officieel naar buiten als koppel en beloven elkaar het hart niet te breken. Maar dan botst Lara Jean op John Ambrose, een vroegere geliefde die destijds haar liefdesbrief ontving. De twee kunnen het opnieuw goed met elkaar vinden. Is haar relatie met Peter in gevaar?

4. The Holiday

Amanda (Cameron Diaz) is een Amerikaanse die de nodige problemen in haar relatie ondervindt. Om even weg te zijn van al dit gezeur, ruilt ze gedurende de vakantie haar huis tegen die van een onbekende Engelse. Hierdoor komt ze in het leven van Iris (Kate Winslet) en nemen ze tijdelijk elkaars leven over.

5. (Our all time favorite) The Notebook

Allie Hamilton komt begin jaren 40 naar het plaatsje Seabrook in North Carolina om vakantie te vieren met haar familie. Daar ontmoet ze de knappe Noah Calhoun die vanaf ‘t eerste moment verliefd op haar is. Ondanks hun zeer verschillende achtergronden beleven de twee een zomer vol hartstocht en passie. Maar als Allie verhuist en Noah zich aanmeldt bij het leger lijkt de liefde voorgoed voorbij.

Lees ook: OMG: deze te leuke old school films verschijnen op Netflix

Reageer op artikel:
Zwijmelen – 5 x romantische films op Netflix om te kijken tijdens het regenachtige weekend
Sluiten