Anne-Flore Muller
Anne-Flore Muller Love 7 sep 2018

5 romantische Neflix films die je met je single vriendinnen wilt kijken

Verzamel al je single vriendinnen voor je eerstvolgende meidenavondje, want met hen is het heerlijk om films te kijken met heel veel knappe mannen erin. Even helemaal wegdromen bij de meest zwoele liefdesverhalen. Met déze vijf romantische Netflix films zit je sowieso goed.

Zwijmelen met romantische Netflix films

Single zijn is hartstikke leuk. Al helemaal als je niet de enige in de vriendengroep bent. Wanneer jij en je vriendinnen een goede timing op liefdesgebied hebben, moeten jullie daar dus optimaal gebruik van maken. Oftewel: samen genieten van romantische Netflix films.

Notting Hill

Een klassiekertje, die je waarschijnlijk al wel een keer gezien hebt. Maar deze heerlijke romantische film met Julia Roberts en Hugh Grant verveelt nooit. Het verhaal gaat over een boekhandelaar die op bijzondere wijze een romance krijgt met een Hollywood-icoon.

Letters to Juliet

Door een brief te beantwoorden die geadresseerd was aan Juliet Capulet van Shakespeare gaat een Amerikaanse vrouw in Verona op zoek naar de liefde. Een heerlijk meeslepend liefdesverhaal, met Amanda Seyfried en hottie Christopher Egan.

How to lose a guy in 10 days

Nog zo’n klassieker waar je gewoon haast vlinders van in je buik kijkt door naar te kijken. Het hilarische en ietwat ongemakkelijke verhaal van een redacteur die voor met een artikel een man date, met als doel hem af te schrikken binnen tien dagen. Heerlijk.

Soof 2

Een romantische komedie van Hollandse bodem, met de geweldige Lies Visschedijk in de hoofdrol. Als je Soof 1 nog niet hebt gezien, moet je dat natuurlijk eerst even doen. De film gaat over relatieperikelen, waardoor je extra blij bent dat je lekker single bent.

Magic Mike

Deze kan natuurlijk niet in het rijtje ontbreken, hé. Heel veel knappe mannen en heel veel wasbordjes en halfnaakte lijven; dat is de samenvatting van deze film. Lekker kwijlen voor de televisie, want de dans moves van Channing Tatum kun je de hele dag door wel bekijken. Zucht.

Beste nieuws EVER: Jij en je vriendinnen kunnen Big Mac saus krijgen

Reageer op artikel:
5 romantische Neflix films die je met je single vriendinnen wilt kijken
Sluiten