Lisanne de Jager
Lisanne de Jager Love 27 mrt 2019

Droom jij ook van een geweldig huwelijksaanzoek? Dit zijn de romantische plekken om dat te doen

Waarschijnlijk ben je nu nog niet toe aan trouwen, of juist misschien wel. In dat geval laat dan stiekem dit artikel openstaan voor je partner… Klaar of niet, deze romantische huwelijksaanzoeken zijn echte goals en na het lezen wil jij dit stiekem ook.

De datingsite EliteSingles besloot om 1600 mensen te ondervragen om een lijst samen te stellen met wat zij de meest romantische plekken vonden voor een aanzoek.

Lijstje met meest romantische bestemmingen voor een huwelijksaanzoek

Om alvast inspiratie op te doen voor later. Je kan maar beter goed voorbereid zijn toch?

1. Venetië

Tussen de paleizen, gondels en romantische muziek, klinkt natuurlijk als een top locatie om ten huwelijk te worden gevraagd. En daar dachten meerdere mensen hetzelfde over. Met Venetië op de achtergrond, en dan op een knie, is het wel heel makkelijk om volmondig ja te zeggen.

2. Parijs

Parijs, de stad van de liefde. Vrijwel logisch dat deze prachtige Franse stad op twee staat. Een heerlijk croissantje in de ochtend en de hele dag wandelen door de leukste straatjes van Parijs. De stad dus om na zo’n dagje de liefde vast te leggen.

3. Hawaii

Het tropische eiland waarbij iedereen vriendelijk is en je de hele dag doorbrengt op het strand. Het hele jaar heb je de perfecte gelegenheid om een zonnig romantisch verzoek te krijgen.

4. Bahamas, Fiji of Bali

Droom je ervan om met je voeten onder het zand en een cocktail in je hand het ‘ja’ te zeggen? Dan wil je naar een van deze prachtige plekjes. Wat ze allemaal met elkaar gemeen hebben? Parelwitte stranden en helderblauwe wateren waar je U tegen zegt.

5. Thuis

Bespaar je liever geld voor je huwelijksreis? Op EliteSingles geven mensen aan dat het net zo goed thuis kan. Dat snappen we wel. Wat romantische kaarsjes erbij en een heerlijke pizza en je hebt zo al een romantisch avondje neergezet.

6. New York

Deze drukke stad is de plek waar alle dromen uitkomen. Dus ook die van jou om als toekomstige bruid door het leven te gaan. Kies bijvoorbeeld een rooftop bar. Met het uitzicht erbij, is het een perfecte mix voor een romantisch aanzoek.

7. Sydney

Hiervoor is het wel even een eindje reizen. Lees: helemaal naar de andere kant van de wereld. Maar tijdens de vlucht is het natuurlijk ook de perfecte gelegenheid om dichter naar elkaar te groeien. Een goed excuus om bij eindbestemming de vraag te verwachten als jullie er klaar voor zijn.

8. Edingburgh

Een aanzoek in een kasteel mist nog een beetje op het lijstje. Maar stiekem willen wel allemaal weleens een prinses voelen voor één dag. Edingburg Castle is de ideale locatie.

Lees ook: Op welke leeftijd jij gaat trouwen op basis van je geboortemaand

Reageer op artikel:
Droom jij ook van een geweldig huwelijksaanzoek? Dit zijn de romantische plekken om dat te doen
Sluiten