Anne-Flore Muller
Anne-Flore Muller Life 4 sep 2018

Zwijmelen maar: Er is een nieuwe film in de maak met Waldemar Torenstra en die wil je zien

Niet vervelend om naar te kijken: Waldemar Torenstra keer terug op het witte doek in een nieuwe romantische komedie van Hollandse bodem. De film heet ‘Singel 39’ en is in het voorjaar van 2019 in de bioscoop te zien.

Het regent nieuwe films de afgelopen tijd. Naast Doris – met Tsjitske Reidinga – komt is ook de film April, May en June met Linda de Mol in de maak. Maar nu hebben we dus nog een filmrelease om naar uit te kijken.

Waldemar Torenstra én Lies Visschedijk

Waldemar Torenstra speelt Max, een homoseksuele kunstenaar. Hij komt naast Mo (Lies Visschedijk) wonen. Zij is een hartchirurg van bijna veertig wiens leven compleet om werk draait. Ze is nauwelijks bezig met de liefde, en moet aan kinderen nog láng niet denken.

Er ontstaat een bijzondere en hechte vriendschap tussen de twee nieuwe buren. Max laat Mo inzien dat er meer in het leven is dan werk en carrière maken, met alle gevolgen van dien…

Geduldproef

Helaas moet je nog wel even geduld hebben voor je met je besties kunt genieten van dit liefdesverhaal. Want naar verwachting is de film pas in het voorjaar van 2019 in de bioscoop te bewonderen.

Dit zijn de komende bioscoopfilms van 2018 die je wil zien met je girls squad

 

 

 

Nu.nl

Reageer op artikel:
Zwijmelen maar: Er is een nieuwe film in de maak met Waldemar Torenstra en die wil je zien
Sluiten