Gina Koninkx
Gina Koninkx | LinkedIn Life 24 feb 2020

Waarom meiden met een rommelig handschrift juist de leukste personen op aarde zijn

Heb jij ‘jij schrijft echt als een jongen’ en ‘ik kan jouw handschrift ├ęcht niet lezen’ maar wat vaak voorbij horen komen in je leven? Weg met die onzekerheid over je handschrift. Je mag er juist om in je handen klappen want meisjes met een rommelig handschrift zijn juist de leukste personen op aarde.

Het is totaal niet erg dat je een rommelig handschrift hebt. Vroeger misschien wel, als de docent er echt niet uit kwam met jouw proefwerken. Maar goed, vroeger ligt achter je en nu kunnen wij je vertellen dat je juist een fantastische persoonlijkheid hebt.

Meisjes met een rommelig handschrift

Je hoeft geen poging meer te doen om je handschrift te verbeteren. Lekker zo laten want dat zegt veel meer over je dan je denkt. Namelijk, dat je een fantastisch mens bent. Joe joe, bedank ons later! Hier lees je waarom je zo’n leuke meid bent.

1. Je hebt schijt aan de mening van anderen

Hoewel er op de basisschool alles aan werd gedaan om je handschrift te verbeteren heb jij altijd voet bij stuk gehouden. Dit handschrift past bij jou en het siert je. Overigens maakt het je geen r**t uit wat anderen ervan vinden. Heerlijk die ‘ik heb schijt aan wat anderen vinden’ mentaliteit. You go girl.

2. Je was met andere dingen bezig

Terwijl iedereen steeds netter leerde schrijven, zat jij met je hoofd heel ergens anders. Jij weet namelijk dat netjes schrijven de wereld niet gaat verbeteren. Het is leuk maar compleet overbodig. Jij zat lekker te dagdromen over je toekomst die je nu aan het vormgeven bent. Hoppa!

3. Je bent niet mainstream

Als jij iets niet wil zijn, is het mainstream. Bij een unieke persoonlijkheid past een uniek handschrift. Jij kon je hierdoor al op jonge leeftijd onderscheiden van de rest en dat kon zelfs de juf of meester al zien aan je handschrift. Hartstikke slim.

4. Je kan goed multitasken

Terwijl jij schots en scheef in je schrift zat te kalken, had jij alle aandacht voor de gesprekken met je vriendinnen. Je hebt al op jonge leeftijd leren multitasken en dat is hartstikke handig om te kunnen en daar pluk jij nu nog steeds de vruchten van #winning.

5. Je bent creatief

Alles altijd 100% recht en hetzelfde? Nee bedankt. Doe voor jou maar unieke leestekens en een onwijs grote punt (of hartje hihi) op de j. Je bent veel creatiever dan mensen die ultra netjes schrijven en dat is ook wat waard.

Zijn de volgende dingen ook herkenbaar voor jou?

Reageer op artikel:
Waarom meiden met een rommelig handschrift juist de leukste personen op aarde zijn
Sluiten