Gina Koninkx
Gina Koninkx | LinkedIn Life 21 okt 2020

5 x herkenbaar als je een rommelige meid bent – bijvoorbeeld die kledinggrabbelton achter je bed

Je moeder had er vroeger al een hekel aan: jouw kamer. Tot grote ergernis van haar kreeg je het maar niet voor elkaar om je kamer langer dan één dag netjes te houden. Je hoopte dat het zou verbeteren wanneer je eenmaal op kamers ging wonen, maar nee het probleem is eigenlijk alleen maar groter geworden nu je moeder er niet meer is om voor je op te ruimen. Ben jij ook zo rommelig?

Je kan er niks aan doen. Hoe graag je ook zou willen dat je de grootste schoonmaker van ’t land was, gaat dat jou niet lukken. Je hebt je er bij neergelegd dat je rommelig bent en leert inmiddels leven met alle voor- en nadelen die daarbij komen kijken.

Meiden die rommelig zijn

Zolang jij er zelf mee kan leven, hoeft niemand hierover te klagen. Ga je samenwonen? Dan zul je misschien toch een beetje water bij de wijn moeten doen. Ai. Herkenbaar?

Psst, deel dit artikel met je vriendinnen via Pinterest.

1. Er ligt een grabbelton achter of naast je bed

En daarin doe je elke dag weer een graai naar een leuke outfit. Wat je daar gaat tegenkomen blijft altijd een gezellige (of ongezellige) verrassing. Kunnen we op z’n minst afspreken dat we vieze strings gewoon in de wasmand gooien?

2. Je bent altijd alles kwijt

Waarschijnlijk omdat ongeveer alles verdwijnt in die grabbelton achter je bed. Van je sleutels tot je iPhone-oplader, de schone stapel was (die nu inderdaad weer op de grond ligt) en zelfs je laptop. Sssst.

3. Je vergeet alles omdat je rommelig bent

Want chaos in je huis equals chaos in je hoofd. Hierdoor vergeet je minimaal twee keer per week een afspraak en staat je vriendin heulemaal in d’r uppie bij dat gezellige koffietentje in de straat. Run forest run.

4. Je hoeft je was nooit op te vouwen

Raar zou je denken maar dat komt natuurlijk doordat jij de stapel was gewoon linea recta in de grabbelton gooit. Als je wat schoons nodig hebt, kun je het gewoon uit de grabbelton vissen. Dag tijd die je verdoet aan het opvouwen van de was.

Toch klaar met al die rommel in huis? Opruimen als een pro: 6 x tips voor het gestructureerd opruimen van je huis.

5. Je hebt schijt

Zero f*cks were given. Dat is wel jouw numero uno mentaliteit en meid, gelijk heb je! Waarom zou je zoveel tijd verspillen aan continu alles keurig houden als jij op deze manier heerlijk met jezelf en je rommel kunt leven. Echt geen schande om lekker rommelig te zijn.

Reageer op artikel:
5 x herkenbaar als je een rommelige meid bent – bijvoorbeeld die kledinggrabbelton achter je bed
Sluiten