Is Ron de mol in WIDM? Dít is wel een hele verdachte hint

Het nieuwe seizoen van Wie is de Mol houdt ons bezig. Dit jubileumseizoen is megaspannend en wij kunnen niet wachten tot het zaterdagavond is zodat we nog meer hints kunnen verzamelen over de mol van dit seizoen. Déze hint over Ron is gevonden door een WIDM-youtuber. En hij is wel heel bijzonder, zou Ron echt de mol zijn van dit seizoen?

Wat denk jij?

De hint over Ron als de mol in WIDM

Na het lezen van dé meest opvallende hints uit WIDM aflevering 5 stonden onze pijlen gericht op Patrick als mol, maar daar zit nu verandering in. De WIDM-youtuber Sam van WIDMTV heeft namelijk de tijdlijn van Ron zijn Instagram-account onder handen genomen en hij heeft daar iets opvallends gevonden.

Ron heeft in maart 2020 twee filmpjes op Instagram geplaatst. De video’s zijn helemaal niet verdacht, maar als je op de boekenkast achter Ron let zie je een kleine verandering binnen de twee filmpjes. In de eerste video zie je een Wie is de Mol envelop samen met een Pinokkio-knuffel op de plak in de boekenkast staan.

In het filmpje dat één dag later werd geplaatst waarin Ron op dezelfde plek zit is de envelop verdwenen en is de Pinokkio knuffel ingeruild voor een Mol knuffel. Verdacht?! Zou dit een hint zijn naar dat Ron de mol is van het aankomende seizoen WIDM? Beoordeel maar voor jezelf.

Filmpje één:

Video twee:

Het jubileumseizoen van WIDM

Als je het nog niet wist, dit seizoen van Wie is de Mol is anders dan normaal. Het is het tweede seizoen van dit jaar en deze keer doen er allemaal oud-kandidaten mee aan het seizoen. Extra spannend, want deze deelnemers weten een beetje waar ze op moeten letten.

We hoeven ook niet meer lang te wachten tot het volgende seizoen, want Rik heeft een belangrijke boodschap doorgeven: de startdatum van seizoen 21 WIDM is al bekend.

Heb je de laatste aflevering nog niet gezien? Bekijk dan de samenvatting van de vijfde aflevering van Wie is de Mol in tweets.

Reageer op artikel:
Is Ron de mol in WIDM? Dít is wel een hele verdachte hint
Sluiten