Renée
Renée | LinkedIn Life 31 juli 2019

Deze betaalbare ronde spiegels maken je huis in één keer Pinterest waardig

Heb je een kale muur die je wil opfleuren met wat gezelligs? Geen probleem, want met een spiegel kom je al heel ver. Beautify verzamelde leuke spiegels voor je, zodat je op een goedkope manier je inrichting een andere vibe kunt geven.

Om een gezellige sfeer in huis te krijgen hoef je echt niet zoveel geld uit te geven. Met een mooie spiegel kun je namelijk al zoveel doen. Om je te inspireren zetten we hieronder een paar prachtexemplaren onder elkaar.

Op zoek naar een mooie spiegel? Bekijk deze dan even

De Beautify redactie heeft alvast het speurwerk voor je gedaan. Je hoeft niet langer het hele internet af te struinen op zoek naar een mooie spiegel, want deze parels hebben wij al voor je gevonden:

casa spiegel
Casa

1. Zilveren spiegel €14,99

Hoe mooi is deze spiegel op een donkere muur? Voor nog geen €15 scoor je ‘m nu bij Casa.

ronde spiegel
© H&M

2. Ronde spiegel €39,99

Hoe gezellig is deze ronde gouden spiegel? Het is een kleintje (diameter van 15 centimeter) maar het is des te leuker om verschillende spiegels in deze stijl bij elkaar op te hangen.

rotan spiegel
© H&M

3. Rotan spiegel €29,99

Zo’n rotan lijst geeft meteen veel meer sfeer en warmte in huis. De lijst is handgemaakt en je kunt ‘m heel makkelijk ophangen aan het oogje op de achterkant.

ovale spiegel
© Zara

4. Ovale spiegel €69,99

We zijn verliefd op deze ovale spiegel van Zara Home. Hoe chic ziet dit eruit in je interieur? Door de aparte vorm springt ‘ie op een mooie manier in het oog.

rotan spiegel
© Xenos

5. Rotan spiegel €12,99

Zoals je ziet zijn ronde spiegels met een rotan lijst helemaal dé trend van het moment. Deze variant is net iets groter dan nummer drie.

umbra dima spiegels
© vtwonen

6. Umbra dima spiegels €49,95

Hoe prachtig is deze set spiegels? De drie spiegels maken iedere ruimte in je huis meteen bijzonder.

Meer over interieur:

Reageer op artikel:
Deze betaalbare ronde spiegels maken je huis in één keer Pinterest waardig
Sluiten