Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Life 28 sep 2018

Weekendtip: Beauty and the Beast kijken op een rooftop

Trommel je vriendinnen maar bij elkaar want in Den Haag is er dit weekend een super leuk dakterras open. Aankomende zaterdag kun je hier met je vriendinnen naar Beauty and the Beast kijken. Met een wel heel mooi uitzicht over de stad.

‘Rooftop Lounge’ in Den Haag

Gratis muziek, leuke films, gezellige mensen en een Instagram-waardig uitzicht over Den Haag? Daar zeggen we natuurlijk geen nee tegen. De hele maand september is het dak van de MegaStores omgetoverd tot ‘Rooftop Lounge’ voor de fijne nazomer.

Dus na het shoppen in de stad plof je samen met je vriendinnen even lekker op een van de strandstoelen en bestel drankje. Herfst? Waar? Hier is het nog volop zomer hoor.

Beauty and the Beast kijken

Zet 29 september dus maar vast in je agenda, want dan wordt het parkeerdek omgetoverd tot een openlucht bioscoop met alles erop en eraan. Van ‘silent‘ koptelefoons, naar drankjes tot popcorn, alles is aanwezig. Hier is onze favoriete Disneyfilm te zien: Beauty and the Beast.

Die avond is het dakterras open van 18:00 tot 00:00, dus jullie kunnen al op tijd neerploffen op een van de fijne strandstoelen. De Disneyfilm Beauty & The Beast begint om 20.30 uur. Dus pak die laatste zonnestraaltjes maar mee nu het nog kan.

Hoe ziet het eruit

Normaal gesproken is het dak van de parkeergarage van de MegaStores een saaie bedoeling, maar nu niet. Er is een gezellige containerbar, vrolijke plantjes, romantische lampjes en dus lekkere strandstoelen en picknicktafels. Kortom, alles wat je nodig hebt om lekker te chillen.

Marketingmanager Isabel van der Maar zegt: ‘Toen ik het fenomenale uitzicht zag op het bovenste parkeerdek van MegaStores wist ik het; dit moeten we delen met onze bezoekers! Hiervoor hebben we een toffe plek gecreëerd waar je van de zon, een lekker gratis drankje en uiteraard het waanzinnige uitzicht kunt genieten.’

Wij weten wel waar we dit weekend te vinden zijn.

Dit vind je ook leuk om te lezen.

Holy moly! Er komt een chocolade café in Den Haag dus vergeet je summerbody

Reageer op artikel:
Weekendtip: Beauty and the Beast kijken op een rooftop
Sluiten