Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 9 november 2017

Bucketlist materiaal! Ook in deze wereldstad kun je een iglo bezoeken maar dan op een dak

Bij het woord iglo denk je natuurlijk aan die witte hutjes van sneeuw. Of aan vissticks, als je hongerig bent. Maar we hebben een hele andere variant voor je ontdekt. Eentje die zich haast letterlijk on top of the world bevindt en waar je zicht hebt op een immense skyline. Al nieuwsgierig?

Tegenwoordig wordt alles gewoon naar het dak verplaatst. Denk bijvoorbeeld aan deze schaatsbaan waar we het laatst over hadden. En ook voor een lekker dinertje of een kop warme chocolademelk kun je je nu op een dak begeven. Maar niet gewoon zomaar in de open lucht.

Rooftop iglo

Terwijl je geniet van een hapje en een drankje, zit je lekker warmpjes te staren naar de mooiste gebouwen om je heen. Want je zit namelijk in een iglo van glas. Maar wel verlicht met allemaal leuke en kleurrijke lampjes. Dit sfeervolle plekje vindt je in New York, en wel bij Rooftop Bar NYC

Ook krijg je een lekker warme deken slash badjas bij binnenkomst, zodat je er lekker warmpjes bij kunt zitten. Super leuk en wat ons betreft ze-ker de moeite waard om eens een keer te bezoeken. En anders word je wel door deze foto’s en reacties overtuigd:

Of als je het liever dichter bij huis zoekt: Wauw! Je kunt dineren in een prachtige iglo met fenomenaal uitzicht

Reageer op artikel:
Bucketlist materiaal! Ook in deze wereldstad kun je een iglo bezoeken maar dan op een dak
Sluiten