Renée
Renée | LinkedIn Nieuws 14 juni 2018

Uh oh: Dit fragment onthult of er iets tussen Rosanna en Alex gebeurt in Temptation Island VIPS

Het leukste aan het Temptation Island VIPS is dat het programma vol verrassingen zit. Met verrassingen bedoelen we dus Alex, want holy moly... Niels is vast niet blij dat de beste man terugkeert om vieze dingen met z'n vrouwtje te doen. Of dat lukt is trouwens al bekend.

Iedereen wil weten of Alex en Rosanna het in Temptation Island VIPS wéér gezellig gaan hebben. Niels zit er natuurlijk totaal niet op te wachten en huilt al in aflevering drie om de situatie.

Waarschijnlijk maakt hij zorgen om niks, want in een geluidsfragment ontkent Rosanna dat er überhaupt gezoend is.

Gaan Rosanna en Alex vreemd in Temptation Island VIPS?

Het antwoord op de vraag of de twee weer de mist ingaan is waarschijnlijk nee. In het fragment hoor je duidelijk dat Niels de situatie nog steeds afschuwelijk vindt. Maar dan zegt Rosanna: ‘Ik heb er met Alex bewust voor gekozen dat ik niet gezoend heb.’

Luister het fragment hier terug:

KLEIN STUKJE GELUIDSOPNAME LAATSTE DRAAIDAG PENTHOUSE !!!! WAT HOOR IK ROSSANA NU ZEGGEN??? IK ZEG TOCH IK KRIJG ALLES ? #doei

Geplaatst door Michella Kox op dinsdag 12 juni 2018

Je mag roddelkoningin Michella Kox bedanken voor dit primeurtje. Zij is – uiteraard – weer de persoon die als eerste op de hoogte is van de laatste roddels. Nu krijg je nóg meer zin in het huidige seizoen.

Temptation Island VIPS aflevering 3

Vergeet niet dat aflevering drie nu al op Videoland staat. Daarin zie je dus Niels huilen én genieten van Fabiola. Deze man heeft het er maar druk mee.

Reageer op artikel:
Uh oh: Dit fragment onthult of er iets tussen Rosanna en Alex gebeurt in Temptation Island VIPS
Sluiten