Gina Koninkx
Gina Koninkx Life 20 jul 2018

Temptation Gossip met Alex Maas: hoe is het afgelopen met Rosanna en hem na het programma?

We zijn alweer bij aflevering 8 van Temptation Island VIPS en meerdere vuurpijlen hebben inmiddels het andere resort bereikt. Nies is hoteldebotel op Fabiola (maar echt, hij is gewoon de nieuwe Tim) en Rosanna is met deze beelden geconfronteerd. Reden dus om Alex bij haar te laten slapen de volgende keer.

We waren in shock toen Alex Maas opnieuw zijn entree maakte in Temptation Island. Tijdens een eerder seizoen wist hij Rosanna te verleiden en kroop ze met hem onder de lakens. Niels bleek vergevingsgezind te zijn en nam Rosanna alsnog terug na het programma. Toch doen ze nu weer mee aan het nieuwe seizoen van Temptation Island VIPS.

Niels is op Fabiola

We zijn al een aantal afleveringen verder en Niels heeft duidelijk gemaakt dat hij single is. Hij knuffelt en kust met Fabiola waarvan we nog steeds niet weten of ze nou een spelletje speelt of niet. De beelden zijn voor Rosanna in ieder geval aanleiding om Alex bij haar in bed uit te nodigen. Cliffhanger.

Alex Maas heeft een relatie

Wat we ook weten is dat Alex gewoon een vriendin had tijdens de opnames van Temptation Island VIPS. Hij kreeg namelijk opnieuw een relatie met zijn ex Erin na de opnames van Ex On The Beach Double Dutch. De twee hadden duidelijke afspraken gemaakt over wat hij wel en niet zou doen in Temptation Island VIPS.

Spelletje gespeeld

In Temptation Gossip vertelt hij dat alles in het programma één groot toneelstuk is en dat hij gewoon een spelletje speelde met Rosanna. Dan lijkt het ook wel duidelijk te zijn dat het niks meer zal worden tussen Rosanna en Alex al helemaal nu we weten dat hij gewoon een vriendin heeft.

Echter vertelt Alex nog wel wat opmerkelijks in Temptation Gossip waarvan niet helemaal duidelijk is of het nou over hun eerste of tweede deelname aan Temptation Island gaat. Hij zegt dat Rosanna wel signalen gaf dat ze verliefd was op Alex. En dat ze op zijn verjaardag kwam en dat Niels haar nota bene wegbracht en weer ophaalde.

Temptation Gossip

Je kunt hier de hele aflevering van Temptation Gossip met Alex Maas terug zien.

Twee keer per week alles over Temptation Island in je inbox? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief
Ps. Sla [email protected] in je adresboek op, anders mis je ons misschien.

Reageer op artikel:
Temptation Gossip met Alex Maas: hoe is het afgelopen met Rosanna en hem na het programma?
Sluiten