Renée
Renée | LinkedIn Nieuws 2 jul 2018

Damn! Rosanna bedreigt verleidster Fabiola en dit is wat ze stuurde

Miauw. Er is een heuse bitch fight gaande tussen de Temptation Island VIPS kandidaten. Rosanna vindt het helemaal niks dat Fabiola háár vriendje inpikt en laat het er niet bij zitten. Ze zou allemaal vervelende berichten naar de verleidster hebben gestuurd...

Je weet natuurlijk niet of Fabiola de waarheid spreekt en de bedreiging van Rosanna écht waar is. Maar in een video van creator Korthom lezen ze hardop voor wat Rosanna zou hebben gestuurd.

De bedreiging van Rosanna aan Fabiola

Terug naar waar het allemaal om draait: de bedreiging van de ene blondine naar de ander. In de video doet Fabiola een doekje open en hot damn, het is niet mals. Samen met Korthom leest ze hardop voor wat voor haatberichten ze ontving:

‘Lelijk wijf jij. Poedelhaar, fix je haar. Je bent Niels z’n ding niet. No ass, no boobs. Too much make up, lelijk. Ik weet dat je geen ruzie met mij wil, bitch. Ik heb een heel grote vriendengroep, dus hoop niet dat je me tegenkomt. Je bent een domme meid van 18 jaar en nog maagd. OMG, WTF, je hebt nog een hoop te leren.’

En dat is nog niet eens álles wat ze benoemen in de video. Maar sommige dingen zijn zo heftig dat je beter maar zelf de video met de bedreiging kunt bekijken. Mocht je nieuwsgierig zijn:

De reactie van Fabiola

Je eerste reactie is waarschijnlijk: hoe voelt de verleidster zich na zulke berichten? Misschien houdt ze een masker op, maar zoals je in de video ziet maakt het haar niet uit. Sterker nog, Fabiola zit met een stralend gezicht voor de camera.

HOE DAN? Dit wordt ongetwijfeld vervolgd. Het lijkt er in ieder geval op dat Rosanna wraak heeft genomen door het bed in te duiken met Alex.

Reageer op artikel:
Damn! Rosanna bedreigt verleidster Fabiola en dit is wat ze stuurde
Sluiten