Renée
Renée | LinkedIn Life 26 mrt 2019

Sorry, wacht even? Rosanna doet mee aan Love Island als vrijgezel

Je haar laten doen is fantastisch. Niet alleen omdat het goed zit, maar ook omdat je er de beste verhalen hoort. Rumour has it dat Rosanna op deze plek namelijk heeft opgebiecht dat ze meedoet aan het Nederlandse seizoen van Love Island. Als vrijgezel.

Na twee keer Temptation Island verwacht je dat Rosanna en Niels het wel even gehad hebben met de liefdesprogramma’s. Maar als dit gerucht klopt is drie keer toch echt scheepsrecht voor Roos…

Rosanna doet mee aan de Nederlandse Love Island?

Terwijl ze haar haren liet doen hoorde iemand namelijk het gesprek dat ze voerde. Het ging over haar populariteit en of ze nog eens mee zou doen aan een realityprogramma. Haar antwoord? Jazeker.

Daarna biechtte ze op dat ze meedoet aan Love Island, ondanks dat het schijnbaar naar eigen zeggen niet goed voor haar relatie is om aan programma’s mee te doen. ‘Ik ga wel meedoen en dan is het die tijd even uit tussen mij en Niels.’

Nu zijn het natuurlijk geruchten en weten we niet 100% of het waar is, maar OMG stel je voor. Zou haar manager gezegd hebben dat het goed is voor haar bekendheid om weer aan zo’n programma mee te doen? Wil ze écht haar relatie op het spel zetten na alles wat er is gebeurd? Rosanna, vertel het ons alsjeblieft.

Lees ook
Wacht even: Temptation Island is volgens Rosanna doorgestoken kaart?

Reageer op artikel:
Sorry, wacht even? Rosanna doet mee aan Love Island als vrijgezel
Sluiten