Gina Koninkx
Gina Koninkx | LinkedIn Life 28 augustus 2018

Rosanna ziet een deelname aan Expeditie Robinson wel zitten en wij willen dat echt niet missen

Rosanna is nog lang niet klaar met meedoen aan TV programma’s *grabs popcorn*. Na twee seizoenen Temptation Island is er nóg een programma waar ze graag aan mee zou willen doen. Expeditie Robinson zou voor haar de ultieme kans zijn om aan Nederland te laten zien dat ze dat op fysiek en mentaal vlak gewoon aankan.

Niels en Rosanna hebben een Q&A opgenomen voor hun fans die nog met vragen zaten over hun relatie, maar ook over een eventuele nieuwe deelname aan Temptation Island.

Nog een keer meedoen?

Temptation Island gaat het niet meer worden volgens de twee, maar zeg nooit nooit want Niels en Rosanna veranderen wel eens vaker van gedachten. Rosanna laat weten dat ze nu wel even klaar is met Temptation Island en daar is Niels het volledig mee eens. Lijkt ons eerlijk gezegd ook niet zo verstandig met een huwelijk in het vooruitzicht.

Expeditie kandidaat

Opmerkelijk genoeg laat Rosanna wel weten dat ze graag zou willen meedoen aan Expeditie Robinson. Volgens haar hebben veel mensen een bepaald beeld over haar en ze wil graag aan Nederland laten zien dat ze het fysiek en mentaal in zich heeft om mee te doen aan dit programma.

Over haar uiterlijk hoeven we ons geen zorgen te maken want make-up draagt ze niet meer (alles is zo’n beetje permanent) en haar wimpers en nagels haalt ze er gewoon af. Mocht ze spinnen of ander ongedierte tegenkomen dan is er altijd wel iemand in de buurt die haar komt redden.

Op die uitspraak kun je natuurlijk alleen maar een jaloers reactie verwachten van Niels: “Wie dan?!”

Reageer op artikel:
Rosanna ziet een deelname aan Expeditie Robinson wel zitten en wij willen dat echt niet missen
Sluiten