Anne Schwaighofer
Anne Schwaighofer Life 11 dec 2020
Leestijd: 2 minuten

Aah: hier kan je Rosanne uit Temptation Island misschien van kennen

Temptation Island is in volle gang, inmiddels staan er alweer vier afleveringen op Videoland. Het gaat er nu al heftig aan toe, hoe zal dit seizoen eindigen? Ons viel afgelopen week iets op aan één van de singles in de villa. Hebben we haar al niet eens eerder gezien? We hebben het over Temptation Island Rosanne, daarom gingen we op onderzoek uit.

Kwam Rosanne jou ook bekend voor? Misschien heel vaag, maar haar gezicht hadden we al eens eerder gezien.

Rosanne uit Temptation Island

Rosanne komt uit Twenten en is 32 jaar oud. Ze werkt in het dagelijkse leven als model. Daarnaast doet ze dit seizoen mee aan Temptation Island omdat ze opzoek is naar een oprechte man waarmee ze een relatie kan opbouwen. Ze weet heel goed wat ze in een man zoek en vooral ook wat niet.

Maar waar kennen we Rosanne nu van?

Het kan zijn dat je Temptation Island Rosanne al eens eerder op televisie voorbij hebt zien komen. Rosanne is al vanaf haar 16de model, hiermee begon ze alweer in 2004. Sindsdien loopt ze in meerdere catwalk shows in heel Nederland en Europa. Op deze manier is ze ook in de programma’s Miss Netherlands en Project Catwalk gekomen. Het zou dus niet raar zijn als je haar gezicht al een voorbij hebt zien komen op de buis.

Dit seizoen

Het lijkt alsof Rosanne haar oog in dit seizoen van Temptation Island op Sonny is gevallen. Het lijkt wederzijds… We zijn erg benieuwd waar dit heen kan gaan, vooral nu de relatie tussen Sonny en Jaydi verleden tijd lijkt. Dat blijkt allemaal uit het eerste Temptation Island kampvuur.

Is er een toekomst tussen Rosanne en Sonny in Temptation Island? Of komt Evie of tóch Jaydi tussen de twee. We zullen het allemaal zien, in de volgende paar afleveringen van Temptation Island – elke donderdag op Videoland.

Lees ook: Ben je er klaar voor? We weten nu eindelijk de reden van het vertrek van de twee Temptation Island koppels

Reageer op artikel:
Aah: hier kan je Rosanne uit Temptation Island misschien van kennen
Sluiten