Laura Lammertse
Laura Lammertse Nieuws 28 juli 2017

Dit wil je: Een gezichtsmasker met rosésmaak voor de ultieme rosénight met je girlsquad

Zit jij met jouw standaard squad graag aan een glaasje rosé, of de zon nou schijnt of niet? En zijn jullie ook niet vies van een masker- en verwenavondje op z'n tijd? Dan is de dé perfecte combinatie, want er bestaat nu een rosé gezichtsbehandeling. En dat met een glaasje rosé is natuurlijk de ontspanning waar jij naar opzoek bent.

Een glaasje rosé, voetjes omhoog, een film die minstens zo zoet is als jouw rosé op de achtergrond aan en kletsen, kletsen, kletsen; de perfecte girlssquadavond is gevormd. Ja, jullie kunnen heerlijk genieten van een vrouwelijk avondje zonder enige vorm van testosteron in het midden. Daarom speciaal voor jullie deze behandeling.

Een heerlijke behandeling

Het is het merk Skinney MedSpa en Ruffino Wines die samen gingen werken om deze geweldige combinatie te verwezenlijken. De High Tech Sparkling Rosé Facial is een uur lang durende gezichtsbehandeling die bestaat uit reinigen, hydrateren en een lekker masker gemaakt van rosé druiven. En dat samen met een glaasje rosé.

De druifjes

Maar waarom zou je een rosémasker op je gezicht smeren, vraag je je misschien af? Nou, de druiven die in rosé zitten zijn super goed voor je huid en zijn een super goeie antioxidant. Deze antioxidanten helpen de gezonde collageenproductie van de huid en helpen mee aan een stralend huidje en gezicht.

En dit ziet er toch uit om op te likken?

Helaas zijn de behandelingen wel in New York, maar mocht je daar toevallig langskomen deze zomer, dan is het absoluut het proberen waard. En staat New York nog niet op de planning, misschien is dit dan een mooi moment dat dit nog deze zomer op het programma komt te staan. Een goed excuus, noemen we dat.

Als je er dan toch bent:Tips van een NY local: Deze coole dingen zijn er deze zomer en herfst te doen in New York City

Reageer op artikel:
Dit wil je: Een gezichtsmasker met rosésmaak voor de ultieme rosénight met je girlsquad
Sluiten