Rosé goud haar is de haarkleur voor vrouwen die wél iets anders willen met hun haar maar niet precies weten wát

Wil je een grote verandering maken, maar durf je je haren nog geen felroze kleur te geven? Dan hebben we goed nieuws voor je. Rosé goud haar is namelijk hartstikke trendy en heel draagbaar. Als je graag ~iets~ aan je haar wil veranderen, maar niet weet wat: dit is hét.

Als je toch nog wilt uitpakken, maar nog steeds een subtiele haarkleur wilt, begrijpen wij het helemaal als ook jij verliefd wordt op deze haarkleur.

Rosé goud haar

Rosé goud is de perfecte combinatie tussen blond en pastelroze. Deze haarkleur is ideaal om te proberen als je toch nog iets anders met je haar wilt, maar geen heftige kleur wilt proberen.

Rosé goud is prachtig

Met deze haarkleur krijg jij gegarandeerd complimenten. En heb je een slechte haardag? Dan maakt deze zachte kleur dat helemaal weer goed.

Rosé goud is subtiel

Pastelroze kan er lief en zacht uitzien, maar dat maakt deze kleur zeker niet minder gedurfd. Wij zijn in ieder geval al helemaal weg van deze haarkleur.

Zo kun je het onderhouden

Om zo lang mogelijk te kunnen genieten van deze haarkleur kun je het best shampoo voor gekleurd haar gebruiken. Spoel je haren uit met koud water en vergeet vooral je conditioner niet.

Zolang blijft de kleur zitten

De kleur blijft wel moeilijk om te onderhouden, omdat het zo licht is. Je kunt dus verwachten dat het na vier weken is vervaagd. Vraag daarom bij je kapper om een shampoo waarin kleur verwerkt zit, zodat je jouw kleur op peil kunt houden.

Lees ook:

Reageer op artikel:
Rosé goud haar is de haarkleur voor vrouwen die wél iets anders willen met hun haar maar niet precies weten wát
Sluiten