Hebben! Dit is de rosé gouden homeware collectie van je dromen

Ben jij van plan om binnenkort de keukenprinses uit te hangen en heb je nog wat gereedschap nodig? Dan hebben wij héél goed nieuws voor je, want de Britse webshop The Range verkoopt nu rosé gouden homeware. Trek die spaarrekening maar vast leeg, want deze spullen wil je in huis halen.

Als jij net zo dol op bent op rosé goud als wij dat zijn, dan is vandaag je geluksdag. The Range bracht een lijn vol rosé gouden interieurspullen en keukengerei uit, inclusief rosé gouden magnetron.

The Range lanceert de rosé gouden interieur- en keukencollectie van je dromen

Een interieur is nooit af. Hoeveel spullen we ook al hebben, we blijven altijd nieuwe items kopen. Kussentjes, schaaltjes, kleedjes, kaarsjes en servies: daar gaat al ons zuurverdiende geld. Gelukkig is deze lijn van The Range hartstikke betaalbaar, daarom geven wij onze centen er met liefde aan uit.

Je kan het zo gek niet bedenken of The Range heeft het uitgebracht in het rosé goud. Bedden, pannen, overschalen, kapstokken, fotolijstjes, fruitschalen en noem maar op. Voor bijna ieder woonitem kan je hier terecht. Wij zetten de leukste items uit de schitterende collectie voor je op een rijtje, dan hoef jij ze alleen nog maar in je winkelmandje te gooien.

The Range fruitschaal rose goud

Fruitschaal €6,56

magnetron rose goud

Magnetron €92,95

bakblik rose goud

Non-stick bakblik €4,37

ventilator rose goud The Range

Ventilator €54,67

broodrooster the range

Broodrooster €49,21

wijnrek rose goud the range

Wijnrekje (voor al je flessen rosé) €13,12

waterkoker

Waterkoker €49,21

wokpan The Range

Wok €16,40

Meiden, zeg eens eerlijk, dit wil je toch hebben? Wij zien onszelf al helemaal de meesterbakker uithangen met onze rosé gouden bakblikken.

In Nederland zijn wij niet zo bekend met deze winkel, vooral in het Verenigd Koninkrijk is The Range populair. Vandaar dat de prijzen op de site in ponden aangeven staan. Gelukkig verzendt The Range wel gewoon naar Nederland en wordt het bedrag via PayPal in euro’s van je rekening afgeschreven.

Lees ook: Wauwie! Deze conditioner geeft jou de rosé gouden lokken van je dromen

Pretty52

Reageer op artikel:
Hebben! Dit is de rosé gouden homeware collectie van je dromen
Sluiten