Rosa Tettero
Rosa Tettero Nieuws 27/06/2017

JA! Deze rosé ijsjes zorgen voor de perfecte verkoeling deze zomer

Geef toe, de allerbeste manier om tijdens de zomerse hitte verkoeling te zoeken is door middel van het eten van een lekker ijsje. Nóg beter is het, als het ijsje smaakt naar een van je favo drankjes. Wat dacht je van rosé? Ja, er zijn rosé ijsjes, oh my.

De beste rosé ijsjes zijn hier

Vergeet raketjes, vergeet Cornetto’s. Deze ijsjes zijn veel beter. En lekkerder. Met alcohol. Gelukkig kunnen deze zomerdagen jouw geschiedenisboeken ingaan door een beetje drank aan je favoriete seizoensgebonden traktatie toe te voegen. Rosé ijsjes? Klinkt als muziek in de oren.

Als je op een warme middag een dorstlesser nodig hebt, kijk dan niet verder. Deze drank-ingevroren ijsjes gaan je blij maken.

Coco orange en sangria, yum

Plunge, een bar in New York, maakt deze zomer zoet met de rosé ijsjes die verkrijgbaar zijn in drie verschillende smaken: Coco Rose, Orange Pinot Gris en Fruity Sangria. Ze kosten 10 dollar per stuk, maar dat is het helemaal waard. En zeg nu zelf, in de zomer heb je gewoon ijs nodig.

Wees niet direct teleurgesteld als je niet zo dichtbij New York woont of er deze zomer niet je vakantie door gaat brengen. Er is een oplossing. Wij vonden dit filmpje, waarmee je heel simpel jouw eigen lekkere rosé ijsjes kunt maken. Lik ze.

Deze heerlijke zoete ijsjes kun je trouwens ook zelf maken: Hebben! Heerlijke wodka zure matten ijsjes om van te smikkelen

Reageer op artikel:
JA! Deze rosé ijsjes zorgen voor de perfecte verkoeling deze zomer
Sluiten