Love it! Zo maak je deze amazing rose vlecht

Na regenboog- en grijze haren lijkt er een nieuwe kleur geboren in haarkleurland: rose. De prachtige roze, pastelachtige kleur ziet er echt gorgeous uit en wat is nou beter om zo'n mooie haarkleur te combineren met een bijbehorende gorgeous vlecht?

Wij zijn namelijk helemaal verliefd op de prachtige vlecht die voorbij kwam op The Beauty Department. En natuurlijk hebben wij precies de manier voor je waarop je zelf deze vlecht kan maken. Lastig? Nee, dat gelukkig dat helemaal niet. Helemaal effing amazing? Ja, dat zeker weten.

Stap 1:

Allereerst verdeel je je haar in een zijscheiding.

Stap 2:

Neem een pluk haar waar je uiteindelijk je vlecht van maakt. Als je een dikke vlecht wilt neem je een dikke pluk haar, bij een dunnere vlecht een dunnere pluk.

Stap 3:

Vlecht je haar in een dutch braid, oftewel de vlecht die je van kleins af aan geleerd hebt. Zet de vlecht vast met een doorzichtig elastiekje.

Stap 4:

Neem een beetje textuur poeder en breng dit aan op je hele vlecht. Trek je vlecht een beetje uit elkaar voor een messy effect.

Stap 5:

Nadat je je vlecht hebt gehad, spray je de rest van je haar (alles behalve je vlecht) in met haarspray.

Stap 6:

Neem nu al je haar plus vlecht en zet dit vast in een hoge staart.

Stap 7:

Vervolgens neem je een plukje vanuit je staart en draai je deze om de elastiek van je staart heen waarna je hem vastzet met een schuifspeldje. Nu kun je het elastiekje van je vlecht eruit halen want de textuur poeder zou je vlecht op z’n plek moeten houden.

Stap 8:

Breng vervolgens zoveel textuur aan als je maar wilt en toupeer je staart licht voor meer volume.

Zo simpel en tegelijkertijd zó mooi.

Reageer op artikel:
Love it! Zo maak je deze amazing rose vlecht
Sluiten