Rosa Tettero
Rosa Tettero Nieuws 23 aug 2017

Ha! Deze zakjes met rosé zijn perfect voor je dobbersessies

Wat de zomer nog een tikkeltje beter maakt? Rosé natuurlijk. En zeg nu zelf: het liefst neem je deze fantastische dorstlesser gewoon mee in je tas zodat je elke keer even een verfrissend slokje kunt nemen. Nou, dat kan nu echt dankzij deze zakjes gevuld met rosé.

Rosé in een zakje is een ding

Hier hebben we op gewacht. Je flesje water in je tas krijgt er een heel mooi en lekker maatje bij. Rosé in een zakje is een ding en we worden er vreselijk blij van. Want naast dat het drankje natuurlijk heerlijk smaakt, is ook de verpakking om op te eten.

Nooit meer hoef je je geliefde fles mee te slepen, want deze zakjes passen in je tas, je hebt geen flesopener nodig en je steelt de show. Ja, wij zien onszelf al chillen aan het strand met een tas vol met rosé zakjes of natuurlijk chillend op zee.

Wie o wie brengt ze op de markt in Nederland aub?

Tot op heden zijn ze nog niet te koop helaas pindakaas. Mocht je Amerika een bezoekje gaan brengen, ga dan langs een slijterij in Connecticut, New Jersey, New Hampshire, Maine, Tennessee of Georgia. Hier vind je deze prachtige zakjes.

Stijlvoller badderen kan niet. Mag dit alsjeblieft een heel groot succes worden, zodat wij hier straks ook van mogen genieten? Geef toe, naast je opblaasbare flamingo is dit wat je nodig hebt tijdens de zomer.

Niet getreurd, want er is meer:
JA! Deze rosé ijsjes zorgen voor de perfecte verkoeling deze zomer

Reageer op artikel:
Ha! Deze zakjes met rosé zijn perfect voor je dobbersessies
Sluiten