Rotterdam heeft een verlichte regenboogschaatsbaan en het is té cool

Rosa Tettero 6 dec 2017 Nieuws

Fan van schaatsen? Dol op kleurtjes? Wij hebben misschien wel jouw perfecte schaatsbaan gevonden, en die vind je gewoon in ons koude kikkerlandje. Rotterdam heeft namelijk een super gave schaatsbaan met special effects. Mix ijs en kleurtjes van de regenboog en de regenboogschaatsbaan is geboren. Hier wil je naartoe.

Een paradijs genaamd regenboogschaatsbaan

Tijd om je schaatsen uit de kast te halen en af te reizen naar Rotterdam. In de wijk Kralingen staat namelijk een wel heel speciale schaatsbaan. Eentje waar jij je een ware unicorn op het ijs kunt voelen. Deze schaatsbaan met alle kleuren van de regenboog is een waar winters paradijsje.

De vierhonderd meter lange schaatsbaan loopt in een cirkel en daaromheen is een tunnel. En die tunnel is helemaal omgetoverd tot ledlight-tunnel. Dat betekent overal om je heen lichtjes. In álle kleuren van de regenboog.

Gaan met die banaan op de regenboogschaatsbaan

De regenboogschaatsbaan werd vorige week getest en dat werd vastgelegd op video. En dat zag er mega cool uit. Plan alvast een dagje weg met je girlsquad want dit wil je meemaken. De schaatsbaan is al geopend en er passen zo’n 1500 mensen op. Hallo discofeestje, wanneer gaan we?

Ben je ook zo nieuwsgierig wat je te wachten staat met de Grand Opening aanstaande zaterdag? Hierbij alvast een klein voorproefje! #schaatsbaanrotterdam #hetlekkersteijs #rotterdam

A post shared by Schaatsbaan Rotterdam (@schaatsbaan_rotterdam) on


LEES OOK: Hoe vet: In deze stad kun je op een dak schaatsen terwijl je geniet van een adembenemend mooi uitzicht

Reageer op artikel:
Rotterdam heeft een verlichte regenboogschaatsbaan en het is té cool
Sluiten