Renée
Renée | LinkedIn Life 18 jul 2018

Rowena rapte met deze BN’er-ex over haar seksleven

Met een splinternieuwe Temptation Island VIPS aflevering voor de boeg – is het al donderdag? – heeft Beautify een leuk weetje voor je over één van de deelnemers. Zitten jij en je girlsquad er klaar voor? Het gaat namelijk over Rowena en haar liefdesleven vóór Ruud Zwaan…

Rowena en Ruud mogen dan bij elkaar zijn sinds ze verliefd werden in het beloofde land Utopia, daarvoor had ze een vriend die nog veel bekender was. Rowena en Lange Frans waren vier jaar lang een setje. Smeuïg detail: ze rapten zelfs over hun seksleven. Aaaaaah.

Rowena, Lange Frans en hun vurige seksleven

De Temptation Island meid is van alle markten thuis. Ze is inmiddels een ware realitybabe, kan schijnbaar goed tennissen en heeft er een heuse rapcarrière opzitten. Met Lange Frans dus.

Samen met hem nam ze bijvoorbeeld het nummer ‘Geil’ op. We hoeven waarschijnlijk niet verder toe te lichten waar dit nummer over gaat. Nu je nog maar één ding wil doen – het beluisteren van dit nummer – hebben we het je makkelijk gemaakt. Dit is ‘m:

Even over die zeven kraaien van Ruud

Ruud schept op over zijn penis waar zeven kraaien op kunnen zitten, maar Ro is wel wat gewend. Tenminste, als je haar rap mag geloven.

‘Sekshops, cadeautjes en dildo`s
Dit zijn de dagelijkse dingen die ik wil yo
Ik chill zo… dit vind ik namelijk de shit yo
Ik voel je tong heel graag op m`n clit yo
Kleine pijntjes van de standjes kamasutra
En met jouw lul is het echt nooit genoeg ja’

Daaaamn, zo kenden we onze ghetto babe nog niet.

Dit vind je vast ook leuk om te lezen: Nog meer bewijs dat Ruud en Rowena uit elkaar zijn: Haar Insta bio zegt álles

Reageer op artikel:
Rowena rapte met deze BN’er-ex over haar seksleven
Sluiten