Renée
Renée | LinkedIn Nieuws 29 mei 2018

Trouble in paradise? Temptation’s Rowena is zoenend met iemand anders gespot

De namen Ruud en Rowena klinken zo lekker bij elkaar, maar het ziet er nu toch echt naar uit dat ze de opnames van Temptation Island VIPS niet hebben overleefd. Rowena is namelijk zoenend met iemand anders gespot. Saillant detail: ze doet het met een andere kandidaat van het programma.

Het strand van Noordwijk is net iets minder glamoureus dan dat van het Temptation Island VIPS resort in Mexico, maar dat is op dit moment even minder belangrijk. Rowena heeft het namelijk wel heel gezellig met een andere deelneemster… Gelina.

Rowena zoent met iemand anders van Temptation Island VIPS

Nu moeten we vooral niet té hysterisch doen, want niet iedere man heeft moeite als z’n vriendin in is voor wat mond-op-mond actie met een andere vrouw. Maar in het geval van Rowena en Ruud is het wel opvallend.

Ze klaagde onlangs al over haar relatie, waardoor het enorm leek alsof de twee niet ongeschonden uit de Temptation strijd zijn gekomen.

rowena temptation island vips
‘We love girls who love girls who love boys who love boys!’ Dit klinkt als: we zijn hartstikke gek op elkaar als twee meiden die gewoon vriendinnen zijn.

De kans is inderdaad aanwezig dat het Utopia-koppel niet meer samen is na de opnames van Temptation Island VIPS. Hij is namelijk alweer op Tinder gespot. Tenminste, als het zijn echte account is. Maar deze foto voedt op het internet wel de geruchten…

Relatieproblemen

’Je gaat iets aan en het kan gewoon fout gaan. Dat gedeelte, dat trekt mij gewoon heel erg’, zei Ruud al over zijn deelname. Nu lijkt het er steeds meer op dat het inderdaad fout is gegaan. Maar voordat we zoiets officieel kunnen zeggen moeten we toch echt de afleveringen afwachten.

Wat dit over de relatie van de nu nog onbekende Gelina en Stefano zegt weten we natuurlijk óók nog niet.

De eerste aflevering verschijnt 7 juni op Videoland, dus dan leer je ongetwijfeld meer.

Reageer op artikel:
Trouble in paradise? Temptation’s Rowena is zoenend met iemand anders gespot
Sluiten